beimki 14,000 oldu ama hala içiyo mubarek benzinkolik olmuş araba. bende 0 dan 100 sny ye en iyi kaç sny de çıkarım diye devam edersem sanırım iflas a götürecem kendimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öncelikle hayırlı olsun. 5 Aylık Astra J kullanıcısyım sorularınızın aynısını sordum bende aracı alırken hemen hemen başlayalım cevaplamayaARkadaşlar merhaba,
2008 yılından beri astra kullancısıyım. ARacım 1.6 easytronic, 45 bin kilometre dayanıp lpg falan taktırdım. Ama acı ama tatlı günlerimiz oldu emektar astramla şimdi onu valideye devredip kendime j kasa cdti cosmo alıyorum. Her zamanki opel garipliklikleri dikkatimi çekti sizinle paylaşmak istedim.
ARacıma 18" jant paketi istiyorum cdti da opsiyonda yok diyorlar. Sizce bunun motorun gücünden dolayı aktarmaya ekstra yük getireceğinden ince bir hsaplama sonrası gereksiz bulunmasımıdır?
Diğer bir konu turbo modellerde li krom egsozu istedim. Anladığım kadarıyla da arka tampn altındaki plastik bölme krom uç değiştiği sürece bu iş yapılabilir görünüyor.
Bir acente bunun olabilceğinden bahsederken diğeri opelin böyle br şey yapmadığını söylüyor.
Tabi inanmak istediğim yapılabilirbiliği çünkü steinmetz ve irmscher de görebiliosunuz bu tip modifikasyonlar.
Navi içinde opelin orjinali yerine serviste takılan bir ekrandan bahsettiler... Nasıldır?
bilen kullanan var mı?
Fiyat olarakta pazartesi dönüş yapılacak. Bakalım sunroof istediğim bi kaç ekleme ile ne çıkacak. Bİrde umarım body kit yaptırabiliriz.