Astra j garaji

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mukeala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Astra J nin hangi motor seçeneğini alırdınız?

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
beimki 14,000 oldu ama hala içiyo mubarek benzinkolik olmuş araba. bende 0 dan 100 sny ye en iyi kaç sny de çıkarım diye devam edersem sanırım iflas a götürecem kendimi:D

bodrum a geliyosan benzin fiyatı önemli değil. muğla merkez den geçersen haberim olsun.

Yazın bende bodrumdayım :) yazlıkta olcm, o tarafta olan arkadaşlar varsa gorusebılırız.

Arkadaşlar selam herkese.Forumda olduğunuza göre hepiniz biliyor olmalısınız ama bir arkadaşım hala öğrenememiş.Konu aracın kişiselleştirilmesi.Orta konsolda bulunan açma kapama düğmesinin altındaki fonksiyon tuşunu kullanarak kapı kilitleri, aracın kumanda ile sadece sürücü kapısını açma ve kumanda ile aç komutu sonrası farların otomatik açılması gibi ayarlar var.Araç ayarları kısmından giriş yapılıp istenen özellikler açılıp kapanabiliyor.

Aracımın resimleri de burada.......

Ekli dosyalar

• IMG_3610.webp
    IMG_3610.webp
    33.6 KB · Görüntüleme: 42
ARkadaşlar merhaba,
2008 yılından beri astra kullancısıyım. ARacım 1.6 easytronic, 45 bin kilometre dayanıp lpg falan taktırdım. Ama acı ama tatlı günlerimiz oldu emektar astramla şimdi onu valideye devredip kendime j kasa cdti cosmo alıyorum. Her zamanki opel garipliklikleri dikkatimi çekti sizinle paylaşmak istedim.

ARacıma 18" jant paketi istiyorum cdti da opsiyonda yok diyorlar. Sizce bunun motorun gücünden dolayı aktarmaya ekstra yük getireceğinden ince bir hsaplama sonrası gereksiz bulunmasımıdır?

Diğer bir konu turbo modellerde li krom egsozu istedim. Anladığım kadarıyla da arka tampn altındaki plastik bölme krom uç değiştiği sürece bu iş yapılabilir görünüyor.
Bir acente bunun olabilceğinden bahsederken diğeri opelin böyle br şey yapmadığını söylüyor.

Tabi inanmak istediğim yapılabilirbiliği çünkü steinmetz ve irmscher de görebiliosunuz bu tip modifikasyonlar.

Navi içinde opelin orjinali yerine serviste takılan bir ekrandan bahsettiler... Nasıldır?
bilen kullanan var mı?

Fiyat olarakta pazartesi dönüş yapılacak. Bakalım sunroof istediğim bi kaç ekleme ile ne çıkacak. Bİrde umarım body kit yaptırabiliriz.

ARkadaşlar merhaba,
2008 yılından beri astra kullancısıyım. ARacım 1.6 easytronic, 45 bin kilometre dayanıp lpg falan taktırdım. Ama acı ama tatlı günlerimiz oldu emektar astramla şimdi onu valideye devredip kendime j kasa cdti cosmo alıyorum. Her zamanki opel garipliklikleri dikkatimi çekti sizinle paylaşmak istedim.

ARacıma 18" jant paketi istiyorum cdti da opsiyonda yok diyorlar. Sizce bunun motorun gücünden dolayı aktarmaya ekstra yük getireceğinden ince bir hsaplama sonrası gereksiz bulunmasımıdır?

Diğer bir konu turbo modellerde li krom egsozu istedim. Anladığım kadarıyla da arka tampn altındaki plastik bölme krom uç değiştiği sürece bu iş yapılabilir görünüyor.
Bir acente bunun olabilceğinden bahsederken diğeri opelin böyle br şey yapmadığını söylüyor.

Tabi inanmak istediğim yapılabilirbiliği çünkü steinmetz ve irmscher de görebiliosunuz bu tip modifikasyonlar.

Navi içinde opelin orjinali yerine serviste takılan bir ekrandan bahsettiler... Nasıldır?
bilen kullanan var mı?

Fiyat olarakta pazartesi dönüş yapılacak. Bakalım sunroof istediğim bi kaç ekleme ile ne çıkacak. Bİrde umarım body kit yaptırabiliriz.
Öncelikle hayırlı olsun. 5 Aylık Astra J kullanıcısyım sorularınızın aynısını sordum bende aracı alırken hemen hemen başlayalım cevaplamaya :)
1) 18 Jant koymuyorlar cunku 1.3 Motor için zaten 17 jant bile buyuk aktarım gucu yetersızlıgınden fabrıka cıkısında boyle bir ımkan yok.
2) Benım aracımda 1.3 CDTI bende de krom egzos ucu vs yok, Opel Bunları eklemeyı tampon altındakı siyah plastigi kesmeyi göze alamıyor. Ancak Benım Aracım Suan orjınal kafalarla aynı sekılde cift egzos. [resımleri akşama eklerım] KT Tuning'de ben kendim yaptırdım. Yani Yapılabılıyor ancak opel yetkılı servıslerı yapmıyor.
3) Benim aracımda orjınal fabrıka cıkısı Navigasyon var memnunum, ancak ben illede DVD oynatıcam Vs dıyorsanız sonradan takılan ekranı tavsıye ederım.
4) Body Kit serviste yaptırabılıyorsunuz, ama benım tavsiyem E-Bay üzerinden İrmscher ürünleri sipariş vermenizdir :)

Buyrun Buda Resmi ( Kendimi kestiğim için aradan resim ufak oldu :D )
8341.jpg

Son düzenleme:
Geri