Aracım Astra J 1.3 CDTI 95 BG. Haftasonu Düzce-Gölyaka'ya gittim. Araçta ben, eşim ve ikizler vardı. Otobanda Cruise da 120 KM ile giderken klima da açık olarak ortalama 4.2 LT görünüyordu. Baktım yol bitmeyecek gittiğim hızın üzerine 40 ilave ederek tekrar cruise bağladım ve bu hızda 1 saat kadar gittim. Ortalama tüketimim 6.5 oldu orada kaldı, klima yine açıktı. Fındık motor olarak tabir edilen 1.3 bir motor için performans gayet iyiydi. Özellikle 2. 3. vitesten sonra performan s gayet iyi. Gölyakada pazar günü şelaleye çıktık, araçta 4 yetişkin ve kucaklaında yien ikizler vardı. şelaleye ulaşmak için dağa tırmanmak gerekiyor, bol virajlı ve dik yollar var. Oraya tırmanırken de çekiş veya performansla ilgili hiçbir sıkıntı olmadı.
Uzun yolda aracın konforu, sessizliği, yolda verdiği güven çok güzel. Daha önceki corolla HB aracım gibi hızı biraz yükseltince şeritte tutmaya çalışmanıza gerek kalmıyor. Yol tutuşu çok güzel. Özellikle Cruise Control harika birşey. Araba zaten sizi yormuyor, sessiz, müziğin sesini çok açmanız gerekmiyor, CC ye bağlayınca sadece direksiyonu tutmak yetiyor. Yakıttan, performanstan, yoldaki oturaklı gidişinden çok memnunum. Herkese kazasız belasız sürüşler.
Buda bizim fındık
Burasıda Kartal Yuvası:
Uzun yolda aracın konforu, sessizliği, yolda verdiği güven çok güzel. Daha önceki corolla HB aracım gibi hızı biraz yükseltince şeritte tutmaya çalışmanıza gerek kalmıyor. Yol tutuşu çok güzel. Özellikle Cruise Control harika birşey. Araba zaten sizi yormuyor, sessiz, müziğin sesini çok açmanız gerekmiyor, CC ye bağlayınca sadece direksiyonu tutmak yetiyor. Yakıttan, performanstan, yoldaki oturaklı gidişinden çok memnunum. Herkese kazasız belasız sürüşler.
Buda bizim fındık
Burasıda Kartal Yuvası: