Astra j Kasa Mı ? 2005 Pasast Mı ?

Herşey iyi de kmsi çok yahu passatın...

Km Fazla bence Araştır derim Biraz sabret Tabi Acelesi yoksa

kardşeim hakılısında kac tane passata baktım 65000 70000 de araba en son 165000 bakımına girmiş nelerle karsılastım :(

bu aracı ice baktırcam adam belgelerini gösterdi son bakıma 2 ay önce girmiş triger 107000 de araba cok temiz işte km de diğerlerini görünce normal geliyo :(

Exclusive çok şık bir araçtır.1.8t motor oldukça ataktır.Gel gelelim ben olsam astra j alırdım.

ama kardşeim astra da da bu özelliklerin hiç biri yok ayrıca tüp bile takmıyorlar şu an :(

bence birde honda serisine bak civic elegance. sanırım sıfır fiyatı 47bin ama arkadaşım aldı gerçekten harika bir araç.

abi teşşekür ederim yorumun için honda efe plazanın oğlu liseden çok yakın arkadaşım kimsenin alamıycağı fiyatlara bıraktılar ama bbm honda we pejoya pek yanasmıyor honda tüp kaldırmayan bir araç amcam we bbm pek sıcak bakmıyor sonucta ortak alcağımız için bbmında beğenmesini isterim hondanın iç dizaynını hiç beğenmedi gidip baktık beraber :S

yinede teşşekür ederim ama eğer yrn passat olmazsa tekrar sıfır araçları gözden geçircem

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...05-model-passat-1-8t-exclusive-28345183/detay

bu aracın sahibiyle konusmak kısmet olmadı ama sabah erken arıycam eğer 35000 e düşünüyosa konyada sanayide arkadaşım o bi baksın eğer olursa gidip alabilirm bile zaten selçuk üniversitesinde okuyorum em gitmi,şken ewimede bakarım :)

ilk mesajında otomatik dizel olacak demişsin, bu araç hem benzinli hem de manuel...

Geri