abi iftardan önce bakmıstım kafamın durduğu anlara denk gelmiş k.bkma
kusura bakılacak birşey yok sercan, sadece benzinli manuele döndüysen ona göre alternatif söyleyelim diye sordum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi iftardan önce bakmıstım kafamın durduğu anlara denk gelmiş k.bkma
kusura bakılacak birşey yok sercan, sadece benzinli manuele döndüysen ona göre alternatif söyleyelim diye sordum...
komple boyalı pasat 2004 1,9tdcı exlusıve 27 250 ıstıyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-passat-kelepir-dizel-otomatik-29840685/detay
sıfır her zaman bir adım öndedir benim için.
Passatların genelde kmleri çok kmleri az olanlarında fiyatları az daha koysan sıfır astra j parasına yakın bende her zaman 0 dan yanayım ancak 0 araba alıpta yatacaksa onu da hiç alma satacaksan yine alma 0 her zaman zarar ettirir.
sıfır bos alıcağımı 2. el temiz dolu almak daha mantıklı bence şöle söyleyim astra j kasa 1,6 115 hp passat 1,8t 150 hp ki 3 kere kullandım son 3 gn içinde araba gerçekten yapıstırıyo koltuga iç dizayn sürüş keyfide cabası astra j sıfır alsam 3 sene sanayiye gitmiycem onuda biliyorm ama opan da opis de tüp takmıyorlar 7000 km yapıcakmısım daha taktıran olmamıs en kötü 2000 tle zaten otomatik benzinli 39000 tleye bıraktılar oldu 41000 tle bana maliyeti 41000 tleye altarnatif bir çok araba war..
fikir için teşekkür ederim ama bence 2. el dolu bir araç almak mantıklı değil mi ?