Astra j Kasa Mı ? 2005 Pasast Mı ?

sıfır her zaman bir adım öndedir benim için.

Passatların genelde kmleri çok kmleri az olanlarında fiyatları az daha koysan sıfır astra j parasına yakın bende her zaman 0 dan yanayım ancak 0 araba alıpta yatacaksa onu da hiç alma satacaksan yine alma 0 her zaman zarar ettirir.

sercan hem model yuksek olur hemde passat orta yas arabası sen al j kasayı eğer internetten bulabilirsen 2.el temizde olabilir....

sıfır her zaman bir adım öndedir benim için.

sıfır bos alıcağımı 2. el temiz dolu almak daha mantıklı bence şöle söyleyim astra j kasa 1,6 115 hp passat 1,8t 150 hp ki 3 kere kullandım son 3 gn içinde araba gerçekten yapıstırıyo koltuga iç dizayn sürüş keyfide cabası astra j sıfır alsam 3 sene sanayiye gitmiycem onuda biliyorm ama opan da opis de tüp takmıyorlar 7000 km yapıcakmısım daha taktıran olmamıs en kötü 2000 tle zaten otomatik benzinli 39000 tleye bıraktılar oldu 41000 tle bana maliyeti 41000 tleye altarnatif bir çok araba war..

fikir için teşekkür ederim ama bence 2. el dolu bir araç almak mantıklı değil mi ?

Passatların genelde kmleri çok kmleri az olanlarında fiyatları az daha koysan sıfır astra j parasına yakın bende her zaman 0 dan yanayım ancak 0 araba alıpta yatacaksa onu da hiç alma satacaksan yine alma 0 her zaman zarar ettirir.

burak abi senle konusmustuk sıfır araba en kötü 5 sene binilicek sıfır alcaksam en fullunu alırım kim biliyodun focus 4 vites çıkmasaydı alıyodum banada 2.el en dolu araba mantıklı geliyo sonucta sııfır satarken zararım olcak :(

sıfır bos alıcağımı 2. el temiz dolu almak daha mantıklı bence şöle söyleyim astra j kasa 1,6 115 hp passat 1,8t 150 hp ki 3 kere kullandım son 3 gn içinde araba gerçekten yapıstırıyo koltuga iç dizayn sürüş keyfide cabası astra j sıfır alsam 3 sene sanayiye gitmiycem onuda biliyorm ama opan da opis de tüp takmıyorlar 7000 km yapıcakmısım daha taktıran olmamıs en kötü 2000 tle zaten otomatik benzinli 39000 tleye bıraktılar oldu 41000 tle bana maliyeti 41000 tleye altarnatif bir çok araba war..

fikir için teşekkür ederim ama bence 2. el dolu bir araç almak mantıklı değil mi ?

valla kardeş ben de bir iki gün içinde aracımı değiştiricem. 37 000 civarında bir araç baktım. astra III dizel 1.3 easytronic mi ne 37800 e bıraktılar. sanırım 36000 e alabileceğim tanıdık vasıtasıyla. tabiki aynı fiyatlara daha konforlu dolu lüks bir araç alınabilir. passat bmw mercedes audi gibi. ancak ben artık başkalarının kullanıdığı araçlara binmek istemiyorum. çok hassas bir sürücüyümdür, aracımı hiç yormam. ikinci el aldığım bir arabanın nasıl kullanıldığını bilmediğim için içimde hep bir sıkıntı oluyor. ne bileyim tabi tercih meselesi...:)

Geri