Astra j Kasa Mı ? 2005 Pasast Mı ?

passat 2005 model astra 2011 model passat ne kadar iyi bir araba olsa da 5 yılın yorgunluğu var üzerinde 1.6fsi 109 hp çok yakar zor kaçar gibime geliyo arabann kasası ağır zaten ancak astra j gerçekten hoşuma giden bi araba yandan çok tatlı bi silüeti var içi de gayet konforlu en azından passat a göre yeni bu iki seçenekten mantıklısı astra olur bana göre

passat 2005 model astra 2011 model passat ne kadar iyi bir araba olsa da 5 yılın yorgunluğu var üzerinde 1.6fsi 109 hp çok yakar zor kaçar gibime geliyo arabann kasası ağır zaten ancak astra j gerçekten hoşuma giden bi araba yandan çok tatlı bi silüeti var içi de gayet konforlu en azından passat a göre yeni bu iki seçenekten mantıklısı astra olur bana göre

kardeşim haklısın bi sıfır araba alıp servise hiç gitmemek war ama 1,8 t passat cidden gidio bide tplü olmasına rağmen cidden otomatik olmasına ragmen seri we atak fırlıyo yerinden astradan bu performansı almam imkansız :(

sercan bence şöyle yap. babanla ortak bir araç 42000 tl para vereceğinize

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-audi-s-serisi-son-fiyat-29925770/detay

böyle bir araç al
20.000 tl ye yine otomatik güzel bir araç babaya alınır.

kadir abi cok konustum babamla kabul etmiyo astra h cosmo bnmdi sende biliyosun abi servise giderken yağ çeke ceke bi hal alıyodum sen ne alırsan ben para mara wermem dedi bakımına zaten bmw diyim surat ifadesi değişiyo ama ortak bir araç aldığımızda o gün sende gördün passat alalım dediğimde yüzü gülüyo ki bakıma ben para wermem dükkana gelirken depo bos olduğunda da dolduracağı 2+2 daha 4 :D yoksa ben ya a3 yada honda vtı düşünüyorum ;)

Fazlasıyla mantıklı. :)

bencede ama bbama amcam astra g kasa buldu 105000 de ne bi hata ne boya hiç bi şey yok otomatik lpg li brc lpg war üstünde araba amcamın boya ustasında 17.000 tlye bize bıraktılar ama babamın 2005 altı arabalara hurda gözü ile bakması hiç bir şeyi değiştirmiyo yoksa gönlümdeki bmw yi rahatlıkla alıyorum ama bbm 2 arabaya karsı :( eğer astra g den zarar etmiyceğimizi bilsem alıp ona bile 2 miz biner askerden sonra kendime i bi araba alırmmm

bugun baktığım 1,8t exclusive passat her şeyi dediği gibi çıktı ama süpriz 2 parça boya daha çıktı bana arka iki çamurluk sol ön çamurluk dedi sağ arka kapı ile tavan komple boyalı cıktı zaten üstünde atiker tüp wardı bu halde 29,000 werdim son fiyat 35 di servisini aradı adamlar komple kazıyıp tekrar boyuycaklarmıs we cihazda boya cıkmıycakmıs bnde sana hayırlı satıslar diyip gönderdim...

ben fazla yorum yapmıyım ama sıfır alma..dusuk km lerde de j bulablrsn..butcen cok büyük degilse ıkıncı el al..

Geri