Astra j Kasa Mı ? 2005 Pasast Mı ?

sercan hem model yuksek olur hemde passat orta yas arabası sen al j kasayı eğer internetten bulabilirsen 2.el temizde olabilir....

fatih ölede bos arabaya binesim hiç gelmiyor.Passatın o ataklığıda j kasayı gözümde öldürüyor.çünkü astra g astra h astra yeter bence amcamada söledim 115 hp aşmam lazım.

valla kardeş ben de bir iki gün içinde aracımı değiştiricem. 37 000 civarında bir araç baktım. astra III dizel 1.3 easytronic mi ne 37800 e bıraktılar. sanırım 36000 e alabileceğim tanıdık vasıtasıyla. tabiki aynı fiyatlara daha konforlu dolu lüks bir araç alınabilir. passat bmw mercedes audi gibi. ancak ben artık başkalarının kullanıdığı araçlara binmek istemiyorum. çok hassas bir sürücüyümdür, aracımı hiç yormam. ikinci el aldığım bir arabanın nasıl kullanıldığını bilmediğim için içimde hep bir sıkıntı oluyor. ne bileyim tabi tercih meselesi...:)

çok i anlıyorum kardeşim dünkü baktığım passatcı arabanın içinde yaktı bi sigara ben de içiyorum sigara ama durup içip biniyorum kimse bn sen gibi bakmıyor arabasına bu nasip olursa 3. arabam olcak we hiç küllüğünü kulanmadım actı çat çat çırpıyo şaşırdım kaldım bide dün bana arabayı tanıtıyo güya gaza basmalar falan 16 yasında oğlu warmıs yas sıkıntı eğer benim gibiyse arka balatalar kesin değişecek arabada güçlü motor war sıfır falan çizmiştir kısacası bende dün sıfıra baktım amcam dediği gibi sunroof xenon o kadar önemli değil illaki takılır zaten mercekli far falan çok da lazım bi özellik değil ama

astra h cosmoyu sattığım için çok pişmanım :( :( :(

çok i anlıyorum kardeşim dünkü baktığım passatcı arabanın içinde yaktı bi sigara ben de içiyorum sigara ama durup içip biniyorum kimse bn sen gibi bakmıyor arabasına bu nasip olursa 3. arabam olcak we hiç küllüğünü kulanmadım actı çat çat çırpıyo şaşırdım kaldım bide dün bana arabayı tanıtıyo güya gaza basmalar falan 16 yasında oğlu warmıs yas sıkıntı eğer benim gibiyse arka balatalar kesin değişecek arabada güçlü motor war sıfır falan çizmiştir kısacası bende dün sıfıra baktım amcam dediği gibi sunroof xenon o kadar önemli değil illaki takılır zaten mercekli far falan çok da lazım bi özellik değil ama

astra h cosmoyu sattığım için çok pişmanım :( :( :(

aynen öyle işte. bir de satmaya karar verdiği için artık eskisi gibi ilgilenmediğini de düşününce insanın iyice midesi bulanıyor. benim baktığım astra III te herşey vardı hemen hemen sunroof dışında. ne bileyim hız sabitleyici tam otomatik klima, far sensörleri yağmur sensörleri, güzel bir grafik ekranı, park sensörleri, fonksiyonel direksiyon... ne bileyim motor da sıfır olunca sessiz sedasız olur. beni çok mutlu eder herhalde. araba almak kadar zor bir iş yok.:(

kesınlıkle j 5 yıllık araba alınmaz

1.4 140 hp çok ta hantal kalmaz sanki ;) Bir de beyaz olursa :good:

Bence Astra j

+++++++++++++++++++
Kıyaslama sınıfı değil ikiside birbirinden farklı

ortak araba alıcağımı belirttim zaten konunun başında bu 1
2.cisi 41 tl bütçemiz war 41 tleye kadar olan araç secenkleri sundum arada kaldığım için.
3.sadece fikirlerinize ihtiyac duydum.

birbiriyle alakası olmayan araçlar bakmışsın, ortak noktaları olsa ...

+++++++++++++++++++
Kıyaslama sınıfı değil ikiside birbirinden farklı

Anlamıyorum şu olayı yaa.. Merak edilip açılmış bir araştırma konusu değil ki bu ? 2 araç arasında kalınmış ve açılmış konu.

Hadi segmentleri farklı araçların tamam kabul..

@Qabus: İkiside bir birinden farklı demişsin ?

Birisi kamyon,birisi bis sanki öyle bir şey diyorsunuz ki sanki aralarında dağlar kadar fark olan iki araç karşılaştırılıyor.

İkiside binek yahu ? Arada kalınmış bundan doğal ne var ? Kendimize araba bakarken sınıfına göre mi bakıcaz ? Ya da iki araç arasında kalınca,yok bunların arasında kalınmaz birisi C birisi D Sınıfı mı diyelim ?

Çok saçma,bilgi almak için açılan konularda bu mesajın yazılması çok saçma.

Merak edilip açılmış,alınmayacak bi araba olsa tamam derim ama sonuçta bi araba alınacak ve arabayı alacak kişi bu iki araç arasında kalmış bundan daha doğal bir şey yok.

Geri