Ynt: Astra j Motor Kilitlenmesi yada Cruse Controlün Devreden Çıkması
Akın bey düzelecek bi problem olduguna inanarak geçmiş olsun dileklerimle
Akın bey düzelecek bi problem olduguna inanarak geçmiş olsun dileklerimle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet ama temkinli olmak gerekiyor. örneğin su alma başta onun aracında yoktu sonra paatttt onda da çıktı. zaten dikkat edin bir arıza birimizin aracında çıkıyor sonra hoooppp hepimizin aracına sirayet ediyor. bugün akşam servise gideceğim sonucu paylaşacağımastraowner link' Alıntı:herkesde çıkcak diye bir durum yok hüsnü bey 25000 km ye geldi nerdeyse böyle bir problem yaşamadı
evet ama temkinli olmak gerekiyor. örneğin su alma başta onun aracında yoktu sonra paatttt onda da çıktı. zaten dikkat edin bir arıza birimizin aracında çıkıyor sonra hoooppp hepimizin aracına sirayet ediyor. bugün akşam servise gideceğim sonucu paylaşacağımakın link' Alıntı:[quote author=astraowner link=topic=1045.msg22405#msg22405 date=1301907550]
herkesde çıkcak diye bir durum yok hüsnü bey 25000 km ye geldi nerdeyse böyle bir problem yaşamadı
az da olsa ileri kayma benim araçta da var...Esmerce link' Alıntı:Arkadaşlar Akçay daki kısa mesafelerde pek dikkatimi çekmediyse de dün İzmir deyken birşey farkettim; ışıklarda 1. vitese takarken araba az da olsa (yarım santim kadar) ileri hareket ediyordu, üstelik hareket esnasında debriyaj hayli dipte kavrıyor.
Arkadaşların sorunlarını da göz önüne alıp "acaba debriyaj yeterince iyi ayırmadığı ve çok dipte kavradığı için farkında olmadan baskıyı mı bitiriyoruz" diye düşündüm, 3000km de yağ/yağ filtremi değiştirirken konuyu servise danışacağım..
az da olsa ileri kayma benim araçta da var...akın link' Alıntı:[quote author=Esmerce link=topic=1045.msg22416#msg22416 date=1301909380]
Arkadaşlar Akçay daki kısa mesafelerde pek dikkatimi çekmediyse de dün İzmir deyken birşey farkettim; ışıklarda 1. vitese takarken araba az da olsa (yarım santim kadar) ileri hareket ediyordu, üstelik hareket esnasında debriyaj hayli dipte kavrıyor.
Arkadaşların sorunlarını da göz önüne alıp "acaba debriyaj yeterince iyi ayırmadığı ve çok dipte kavradığı için farkında olmadan baskıyı mı bitiriyoruz" diye düşündüm, 3000km de yağ/yağ filtremi değiştirirken konuyu servise danışacağım..