Ynt: Astra j Motor Kilitlenmesi yada Cruse Controlün Devreden Çıkması
ben 15000deyim bedavaya geziyoruz desenize artık bitsede gam yemem..
ben 15000deyim bedavaya geziyoruz desenize artık bitsede gam yemem..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
markopasa86 link' Alıntı:Ömit bey size de isyan bayrağını çektirdi en sonunda araç 002tuhaff
trk_187 link' Alıntı:Sn Akın bugun tekrar detaylı okuyabilme şansım oldu... önce basit bir sorun zannettim ama durum çok vahim gözüküyor. geçmiş olsun. inanın bu sorunu duyduktan sonra kendimi çok kötü hissettim... ben de artık dayanamayacağım... kol kırılır yen içinde kalır dedim ama. olmuyor.. arkadaslar araç ilk kalkışlarda, eğer 4-5 kişi varsa araçta, çok zorlanıyor ve anlık yakıt tüketimi 30-35litreyi görüyor. aracın sesi bile değişiyor. araç daha 1000km'de... muhtemelen aracın ağırlığı,ilk kalkıştaki zorlanması ve tork kontrolü gibi sistemlerin bizim istemimiz dışında devreye girmesi belki bu sorunu tetikliyor.. sn hakan beyin de sizin de aynı kilometrelerde bu sorunları yaşamanız beni çok ürküttü. moralim bozuldu.... hevesim kursağımda kaldı.... madd...
akın link' Alıntı:[quote author=trk_187 link=topic=1045.msg22475#msg22475 date=1301916034]
Sn Akın bugun tekrar detaylı okuyabilme şansım oldu... önce basit bir sorun zannettim ama durum çok vahim gözüküyor. geçmiş olsun. inanın bu sorunu duyduktan sonra kendimi çok kötü hissettim... ben de artık dayanamayacağım... kol kırılır yen içinde kalır dedim ama. olmuyor.. arkadaslar araç ilk kalkışlarda, eğer 4-5 kişi varsa araçta, çok zorlanıyor ve anlık yakıt tüketimi 30-35litreyi görüyor. aracın sesi bile değişiyor. araç daha 1000km'de... muhtemelen aracın ağırlığı,ilk kalkıştaki zorlanması ve tork kontrolü gibi sistemlerin bizim istemimiz dışında devreye girmesi belki bu sorunu tetikliyor.. sn hakan beyin de sizin de aynı kilometrelerde bu sorunları yaşamanız beni çok ürküttü. moralim bozuldu.... hevesim kursağımda kaldı.... madd...
özellikle 1,3 dizellerde balata sorunu yaşanıyor combolarda 1,3 dizel çoğu araç 8000 km de balataları sıyırmıştı ama garnti kapsamında değiştiler sanırımHaKaN link' Alıntı:Yanlış anlaşılmasın ama bildiğim kadarıyla hiçbir araç markası baskı balatayı garanti kapsamına almıyor
hatta aracı alırken henüz teslim almadan bayi bunu bana söylemişti hatırlıyorum
ama bunun garanti kapsamında olması gerektiğini de düşünüyorum.
markopasa86 link' Alıntı:Kağnı arabası almıyoruz ki bu nedir böyle, araç 4-5 kişi yüklü iken yokuşta zorlansa neyse derim yine, ama düz yolda da 4 kişiyle zorlanıyorsa e yuh artık 31agryyy arka koltukları da söküp coupe yapalım bari, hem araç hafifler çekiççç