Astra j tesla tipi vertical screen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esclade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle hayırlı olsun. İnternette daha önce görmüştüm çok heveslenmiştim ama emin olamadım. Soruları gayet iyi cevaplamışsınız elinize sağlık. Markası neydi acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öncelikle hayırlı olsun. İnternette daha önce görmüştüm çok heveslenmiştim ama emin olamadım. Soruları gayet iyi cevaplamışsınız elinize sağlık. Markası neydi acaba?

çok teşekkür ederim.. markası: motevo

Görünüş olarak cok guzel ancak bana pek guvenilir gelmedi. Tablette veya sistemde bir sorun olsa ona bağlı klima sistemi vs de iptal olur.

Görünüş olarak cok guzel ancak bana pek guvenilir gelmedi. Tablette veya sistemde bir sorun olsa ona bağlı klima sistemi vs de iptal olur.

tabi netice itibari ile bu tarz ürünlerin tamamı çin menşeili ürünler.hoş servislerde takılan ürünlerde öyle.ancak ürünün 2 yıl garantisi var, ilaveten klima sistemi manuel olarak altta duruyor, üründe bir sıkıntı olsa bile kullanılmaya devam edilebilir diye düşünüyorum, çok çok ekranda görünmez, zaten olası en kötü senaryoda aracın orjinal sistemi evde kutuda cihazı söker orjinal sistemi monte ederim, inan 5 dk.sürüyor herşey soketli montajda aracın başındaydım.

Son düzenleme:
Hocam hayırlı olsun tam olarak nereden aldınız acaba?

arkadaşlar cihzı temin ettiğim yeri merk eden soran arkadaşlar oluyor reklama girmesin diye bburadan yazmak istemiyorum isteyen arkadaş özelden yazssın bilgi veririm.

Bana bu vertical ekrani nereden temin edebilecegim konusunda yardimci olabilir misiniz ? Özeldende bilgi verebilirsiniz :)

Geri