Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Radyo çekim kalitesi nasıl acaba, araç hareket halindeyken parazit yapıyor mu. Elite paket aracımın dandirik intellilink cd600 teybi durduğunda çok güzelde hareket halindeyken çok parazit yapıyor bu yüzden değiştirmek istiyorum, bilgi verirseniz sevinirim.
Radyo çekim kalitesi nasıl acaba, araç hareket halindeyken parazit yapıyor mu. Elite paket aracımın dandirik intellilink cd600 teybi durduğunda çok güzelde hareket halindeyken çok parazit yapıyor bu yüzden değiştirmek istiyorum, bilgi verirseniz sevinirim.
Arkadaşım bunun markası ne birde start stop sıkıntısı giderildi mi
Arkadaşlar geçen ay 2016 astra j sedan sport stil paket sahibi oldum. Üzerinde cd 600 ses sistemi vardı. Tesla tipi ekran taktırmak için ankarada birkaç aksesuarcı gezdim. Hemen sipariş verip getireceklerini söylediler. Fakat ne getireceklerini sorduğumda yeterli bir cevap alamadım ve beni istanbuldaki ithalatçıya yönlendirdi. İthalatçı ile görüştüğümde aracıma tam uyumlu ürün olmadığını . WEB sayfasındaki ürünün Hb ile uyumlu olduğunu. Ufak tefek mekanik ve aracın yazılımından kaynaklı sorunlar çıkabileceğini söyledi. Konu hakkında bilgisi tavsiyesi olan varımdır?