Astra Sedan Ne Kadar Hızlı

Ynt: Ynt: Ynt: Astra Sedan Ne Kadar Hızlı

GNSpower link' Alıntı:
Düşün yani, daha da kötü. ((:

(Ne, yanlış konuya yazdığımı itiraf etmemi mi bekliyorsun, hayatta olmaz)   ((:
Abi olabilir yani sıkılıp arabaya ek yaptirmis olabilirsin benim haberim yoktur :-D

Ynt: Astra Sedan Ne Kadar Hızlı

և
GNSpower link' Alıntı:
şahsen 210'u geçemedim.
.  kızgınkırbac. 2005 model Astra G 1.6 Ile hafif bayırlı yolda 210 yapmıştım ......1.4 T 210 yapacaksa  Ne anladık o zaman bunun turbosundan torkundan ????? Gerçi aracım 4000 km de henüz uzun yola çıkamadık

Aydn link' Alıntı:
Abi olabilir yani sıkılıp arabaya ek yaptirmis olabilirsin benim haberim yoktur :-D

Sport'u hedefliyorum modifiyelerimde ama hiç sedanı hedeflemedim. Bak aklıma kötü şeyler sokuyorsun benim. ((:

Ynt: Astra Sedan Ne Kadar Hızlı

Armut38 link' Alıntı:
և.   kızgınkırbac. 2005 model Astra G 1.6 Ile hafif bayırlı yolda 210 yapmıştım ......1.4 T 210 yapacaksa  Ne anladık o zaman bunun turbosundan torkundan ????? Gerçi aracım 4000 km de henüz uzun yola çıkamadık

Burda arabanın nefesini kesen asıl olarak Active Select. O olmasa araba daha neler yapacakta. (:

Ynt:

Doğan abi daha da hiz yapardi ama buyuk ihtimalle yol imkan vermemistir. Yani aracin son hizi degil Doğan abinin imkanlar dahilinde yaptigi son hizdir. Ben bile daha arac 500 km'deyken bir defa hiz yapmak istedim otobanda, baktim yol bos bastim 190-200 arasi net olarak dikkat etmedim ama 6. vitese yeni gecti arac. Sonra benim yol kesildi daha fazla gidemedim.

GNSpower link' Alıntı:
Burda arabanın nefesini kesen asıl olarak Active Select. O olmasa araba daha neler yapacakta. (:
Abi aslinda active select manuele gore daha iyi gidiyor, bu sanki biraz onyargiya kaciyor. Benim aracimin ikizi ama manuel olani ile bir kac deneme yaptik arkadasla yer degiserek. Her seferinde bizim araclar one gecti. Zaten triptonige alirsan tadindan yenmiyor :-D

Ynt:

Aydn link' Alıntı:
Doğan abi daha da hiz yapardi ama buyuk ihtimalle yol imkan vermemistir. Yani aracin son hizi degil Doğan abinin imkanlar dahilinde yaptigi son hizdir. Ben bile daha arac 500 km'deyken bir defa hiz yapmak istedim otobanda, baktim yol bos bastim 190-200 arasi net olarak dikkat etmedim ama 6. vitese yeni gecti arac. Sonra benim yol kesildi daha fazla gidemedim.

Biraz benim özgül ağırlığımında etkisi olabilir bu maksimum hız eksikliğinde tabii ama ağzımdan laf alamazsınız. ((:

Aydn link' Alıntı:
Abi aslinda active select manuele gore daha iyi gidiyor, bu sanki biraz onyargiya kaciyor. Benim aracimin ikizi ama manuel olani ile bir kac deneme yaptik arkadasla yer degiserek. Her seferinde bizim araclar one gecti. Zaten triptonige alirsan tadindan yenmiyor :-D

Bir denesene Aydın, benim 4. vites 175 civarı bitiyor ama düz vitesler anladığım kadarıyla 190 sınırına kadar dayanıyor. Senin arabada da aynı mı acaba. ((:

Ynt:

Abi ben düz vitesi zorladim oda 170 civari birazda yola bagli olarak artik bosa bagirmaya basliyor devir istiyor. Benim araba daha 1750 km'de ah bi rodaji bitse :-/

Ynt:

Aydn link' Alıntı:
Abi ben düz vitesi zorladim oda 170 civari birazda yola bagli olarak artik bosa bagirmaya basliyor devir istiyor. Benim araba daha 1750 km'de ah bi rodaji bitse :-/

Sen ver onu bana 10 dakika da rodajını bitiririm. ((:

Geri