Ynt:
Arkadaşlar astralarımız ne kadar hızlı tartışılır ama virajlarda yüksek hızlarda son derece güvenli olduğu bence tartışılmaz. Dün akşam Sarıyerde tünelden çıkıp hacıosman istikametinde gazı kökledim, daha doğrusu aracın direksiyonundan hız sabitleyici ile tık tıklayarak hız artırdım, araç yanılmıyorsam 4. viteste idi, hafif yokuş olduğu için hızı ilk etapta yansıtmadı bir-iki saniye sonra yol düzleşince istemim dışı hıza ani tepki verdi ve yol viraja girmişti. Hal böyle olunca hız 110-120 ile viraja girmek ve direksiyonu ani çevirmek zorunda kaldım. Normalde bu ani hareketimden sonra aracın savrulması veya spin atması gerekirdi. Yanımda eşim de vardı o da endişelendi bu kadar hızla girmeyeceğimi bilir. Ancak en küçük sapma veya çizgiden ayrılma söz konusu olmadı. Bu konuda aracımı isteyerek hiç teste tabi tutmamıştım. Ancak bu esp nin mi asr nin mi tcs nin mi bir becerisi bilmiyorum ama hangisi yaptıysa işini güzel yaptı ve beni yolda tuttu. Aracıma olan güvenimi bir kez daha kanıtlamış oldu. Mutlaka civic corolla megane jetta da bu kadar başarılır bilemiyorum ama önemli olan kullandığım aracın güvenli olduğunu bilmek. Eski nesil araçlarla böyle bir viraja girmek istemezdim.GNSpower link' Alıntı:Sen ver onu bana 10 dakika da rodajını bitiririm. (