benim işim cıktı görüşürüz:hıh:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim işim cıktı görüşürüz:hıh:
samet tamam senle bi video çalışması yapalım chipli veya chipsiz gerçi kötü 1600cc corsanın 1800 turbo passatın yanında pek bi esamesi okunmaz ama
pek yakında video yayında
ben dayılanmadım GÜCCÜK corsaya ama kaşıyalım bariii
İşte Yavuz abi bu kavgada bile sölenmezdi belki mavi ciyasayın kendien göre sorunları vardır belki tamam belki klasman olarak passat çok abartı ama napacaksın yanii olmaz die bişey yok yanlız Alper abi çipin yanına bi çip dahamı taksak olmadı ödünç turbo alır takarız(sanki pazardan domates alıyoz)Kameranın zoom özelliği iyi olsun
İşte Yavuz abi bu kavgada bile sölenmezdi belki mavi ciyasayın kendien göre sorunları vardır belki tamam belki klasman olarak passat çok abartı ama napacaksın yanii olmaz die bişey yok yanlız Alper abi çipin yanına bi çip dahamı taksak olmadı ödünç turbo alır takarız(sanki pazardan domates alıyoz)
Sorma ya çip dedinmi bi soğuyu variyom araçtan nedendir bilinmez arkadaşın aracı randumandan çıkarmış walla onun yalancısıyım o nasıl bişeuy oluyorsa abilerimizden öğrenebilirmiyizBence o arabadan çip sökmek lazım...
Bence o arabadan çip sökmek lazım...