Astra sfi vs 106 gti vs 306 gti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fır@t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yanlışsın Burak! Standartta 106 GTI bizim Corsa'yı duman eder :(
Tşekkürler Yavuz abi cahilliğimi mazur görün ama dediğim gibi diilmi iki araçta aynı segmentte bi araç die dediydim ben aslında:D o zaman övgüyü hakeden bi araçmış demekki o yüzden pugcular gerçekten ii araç üretmişler:D Baksanıza kendi segmentini aşıp bi üst segmentteki araçlar kalkabiliyor buda tabiki bana göre çok büyük başarı;) ciyasaycılar alınmasın:D

aynen standartta 106 gti 850 kg olması, 120 hp olması ve gücü yere güzel iletmesi sayesinde 950kg ve 109 hp corsa gsi ye karşı çok üstün bi araç fakat corsada modifiye yapılırsa modifiye bi 106ya oranla para/beygir orantısı daha güzel. daha ucuza daha güzel güçler almak mümkün ve 106lar bi noktadan sonra gördüğüm kadarıyla tıkanıyo ama corsaya ne takılırsa hakkını hemen veriyo. fakat 106nın bütün motor veya modifiye parçalarını bulmak kolayken corsa baya bi uğraştırıyo. bilen bilir benim bi parça için kaç ay beklediğimi :D
Aslında Alper abi boşuna öle yazmadım çünkü biz onu denedik ve gsi bi boy farkla tokatladıydı mam dipnot iki araçta yüklüydü ve gti'ın servis bakımı gelmişti :( ama arkadaşımızın gsi başka gtilarıda çok rahat fark atıyordu ama yinede diyorum stock diildi o yüzden öle yazıyım dedim yanlışsam düzeltin die özellikle dedim o yüzden:D

Aslında Alper abi boşuna öle yazmadım çünkü biz onu denedik ve gsi bi boy farkla tokatladıydı mam dipnot iki araçta yüklüydü ve gti'ın servis bakımı gelmişti :( ama arkadaşımızın gsi başka gtilarıda çok rahat fark atıyordu ama yinede diyorum stock diildi o yüzden öle yazıyım dedim yanlışsam düzeltin die özellikle dedim o yüzden:D

sanırım dediğin gsi ı biliyorum kırmızı tampon altında eki olan bi corsa olacak ama o araba ben en son gördüğümde yüklü değildi. bence sizin denediğiniz 106lar çok iyi durumda değildir. fakat şunu tekrarlayım doğru bi modla corsa çok başarılı olabilir...

sanırım dediğin gsi ı biliyorum kırmızı tampon altında eki olan bi corsa olacak ama o araba ben en son gördüğümde yüklü değildi. bence sizin denediğiniz 106lar çok iyi durumda değildir. fakat şunu tekrarlayım doğru bi modla corsa çok başarılı olabilir...

Başarılı olabilir,hatta bazıları abartıp Astra GSI'ları bile geçebiliyorlar.. Ankara'da bir arkadaşımda var mesela.Mavi bir Corsa GSI :D

Yok abi ben Eskişehirden bahsetmedim yanlız :D biz bu olayı Kayseride yaşadık ama AS 369 muydu dediğin abi bende biliyorum o aracın stock olduğunu :D Ayrıca Alper abi bu arada baya memnun oldum demekki yakından takip ediyorsun eğer yolun düşerse haberdar et buluşalım :D Eskişehir gerçekten bu yönden süper yerdir;) inan iki turluyom üçüncüde birisini yakalıyorum öle bi şehirdir:D

Başarılı olabilir,hatta bazıları abartıp Astra GSI'ları bile geçebiliyorlar.. Ankara'da bir arkadaşımda var mesela.Mavi bir Corsa GSI :D

bu mod işinde her ne kadar abilerimiz kadar olamasakta kendi çapımızda bişeyler yapıyoz işte abicim... anladın sen onu :)

adam arabada agırlık yapmasın diye benzini az alıyor nasıl yürüsün bu araba:D

karnı aç karın:)

Geri