Astra sfi vs 106 gti vs 306 gti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fır@t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben Denizin videosu için demedim.
400 metreye kadar 106 nın aldıgını canlı canlı gördüm.
haa ya gsi yürümüyordu yaa 106 söyledigi gibi stock degildi..

Ben Denizin videosu için demedim.
400 metreye kadar 106 nın aldıgını canlı canlı gördüm.
haa ya gsi yürümüyordu yaa 106 söyledigi gibi stock degildi..

Hemde 400mt??

O gördüğün gazoz ağacı Sametcim :D

abi biliyorsun gerci sen ankarayı.
ivedikte.
beyaz 106 ile kırmızı bir 94 gsi denedi.
ve 106 aldı 1 boya yaklaşık olarak.

ama kalkmadan önce söylenen ikisindede hava filitresi egsoz kat iptali gibi ufak tefek şeyler oldugu.
dedigim gibi yaa o zaman gsi ölmüş durumdaymış yada 106 da söylenemeyen bişeyler var...
ben kendim yürütmedigim araba hakkında bişey diyemem.

abi kadett ile astrayı aynı kefeye koymama taraftarıyım.

motor aynı ama arada agırlık fark var fazlasıyla...

bu arada 106 bence 1-2 gider ama gsi 3 e attımı zaten uzuyup gidiyor bu inkar edilmez bişey...

abi biliyorsun gerci sen ankarayı.
ivedikte.
beyaz 106 ile kırmızı bir 94 gsi denedi.
ve 106 aldı 1 boya yaklaşık olarak.

samet muhtemelen dediğin 106 06 s .... plakalı olandır ki o araba standart hiç değil ve eğer tahmin ettiğim astra isede zaten yürümüyo o araba.

neyse bu karşılaştırma da 106 nın zaten yeri olmamalıydı bence. fakat drag kullanımında 106 306ya oranla daha başarılı bence çünkü dragta 106 hem ağırlıktan hemde gücünü yere çok iyi aktardığından kaynaklı 1. ve 2. vitesin yarısına kadar önde gider (en fazla yarım hadi bilemedin 1 boy) ama 2nin sonlarına doğru astra zaten yakalamış ve 3te de boy boy geçmiş olur. dragta ben 306nın standart amortisör ve yaylarla çok başarılı olduğunu görmedim. fakat başka bi arkadaşında dediği gibi rollde astradan şanzumanı kısa olduğu için daha başarılı ama iş son süratlere kadar çıkarsa astra her türlü alır. çünkü ne 6. vitese takarkenki zaman kaybı nede güç bandının düşmesi gibi bi sorunu var bi de tabii son sürati astranın daha fazla 306ya oranla.

samet muhtemelen dediğin 106 06 s .... plakalı olandır ki o araba standart hiç değil ve eğer tahmin ettiğim astra isede zaten yürümüyo o araba. .

Bakın ben ne dedim:) .
dedigim gibi cıktı demekki pugcu pugculugu yaptı orda opelciyi yedi arabam standart diye;) .
ben orda duydugumu yazdım onların söyledigi 2 aracta stock gibi bişeydi.
ama değilmiş...
neyse pug herzaman kral:D:D:D

Geri