ASTRA SPORT'A COSMO Bİ-XENON GEREKLİ EKİPMANLAR

Ynt: ASTRA SPORT'A COSMO Bİ-XENON GEREKLİ EKİPMANLAR

Ben  thnxx ederim abicim. :)

Küçükyalıda bir özel servis afl özelliğini de aktif hale getirebiliyor hatta forumdan bir arkadaş sport arcına çıkma far taktırmış orda iki saatlik bir çalışma sonrasında aktif hale getirdiler. Tesadüfen şahit olmuştum.

Bütün bu işlemlerden sonra vizeden geçemezsiniz! Ben geçememiştim orjinal ekipmana rağmen

fatih407 link' Alıntı:
Küçükyalıda bir özel servis afl özelliğini de aktif hale getirebiliyor hatta forumdan bir arkadaş sport arcına çıkma far taktırmış orda iki saatlik bir çalışma sonrasında aktif hale getirdiler. Tesadüfen şahit olmuştum.

Afl özelliği derken ?  Otomatik seviye ayarı, direksiyon ile senkronize dönüş, otomatik uzun far  bunları mı yapıyor.

eketen link' Alıntı:
Afl özelliği derken ?  Otomatik seviye ayarı, direksiyon ile senkronize dönüş, otomatik uzun far  bunları mı yapıyor.

Evet

fatih407 link' Alıntı:
valla bu ozelliklerin hepsini aktif edebiliyorsa helal 
Ne kadara yapiyor.
Bence sadece hareketli mercegi yapabilir uzun far asistanini yapmasi zor.

B֜LENT link' Alıntı:
valla bu ozelliklerin hepsini aktif edebiliyorsa helal   
Ne kadara yapiyor.
Bence sadece hareketli mercegi yapabilir uzun far asistanini yapmasi zor.

300 TL diye hatırlıyorum

fatih407 link' Alıntı:
300 TL diye hatırlıyorum

Arkadaşım yanlış biliyorsunuz. Bu mümkün değil. Fiyatından geçtim bir ton ekipman ve tesisatını sıfırdan uygulamak imkansız.

acaba edition araçlardaki vites altı ledlerin var olupta sadece bağlantılarının yapılmaması gibi bizim araçlardada afl far sensörleri varda faal değilmi buda bir ihtimal hiç birimiz bunların olup olmadığını bilmiyoruz belkide arkadaşın dediği doğrudur

Geri