astra vs a3

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: astra vs a3

Dün akşam İstanbuldan Ankaraya kadar son model led stoplu siyah Audi A-3 ile beraber geldik. Tabiki yolda Audi A-3 Bolu tünelini geçtikten sonra virajlarda havlu attı. Kullanıcının her ne kadar gözü kara olsada sanırım  Astra J nin yola tutunması daha iyi Benimle  daha fazla baş edebedi ve arkamda yitip gitti.  10 Dk ihtiyaç molası verdim Ankaraya 100 km kala bir baktım tekrar aynı araç önümde gidiyor yetiştim Ankaraya kadar arkamdan ayrılmadı.

vigilante8 link' Alıntı:
Dün akşam İstanbuldan Ankaraya kadar son model led stoplu siyah Audi A-3 ile beraber geldik. Tabiki yolda Audi A-3 Bolu tünelini geçtikten sonra virajlarda havlu attı. Kullanıcının her ne kadar gözü kara olsada sanırım  Astra J nin yola tutunması daha iyi Benimle  daha fazla baş edebedi ve arkamda yitip gitti.  10 Dk ihtiyaç molası verdim Ankaraya 100 km kala bir baktım tekrar aynı araç önümde gidiyor yetiştim Ankaraya kadar arkamdan ayrılmadı.
ankaradasın madem yarın sen de gel 3-5 kişi toplanıyoruz.

Katılmayı çok isterim lakin çok yoğun bir programın var yarın belli olacak Eğer boşluk bulabilirsem gelirim PM den cep tel atabilirseniz sevinirim

a3 ün dıs tasarım cok hosuma gıdıyor cok guzel ama audı olarak genel konusuyum ıc tasarımı bır degıstırmedıler gıttı bırde ben a3 e sıgmıyorum astrayı almadan once onada baktım ama ıcı cok kucuk geldı bana

Açıkçası hiç benzetemedim birbirine, iki aracında çizgileri birbirinden farklı. belki ilk bakışta sunroof, koyu camlar ve beyaz renk yanıltmış olabilir

Bence de pek benzemiyorlar, iki hatchback araç birbirine asgari ne kadar benzeyebilirse o kadar benziyor. Bence Astra'nın tasarımı daha modern çizgilere sahip. Eğer Astra üzerinde Audi, A3 üzerinde de Opel logosu olsaydı bence Astra şu anda gördüğünden daha farklı bir muamele görürdü (tasarım açısından). Premium markaların tasarımları biraz abartılıyor ve zaman zaman da haketmedikleri seviyelere çıkartılıyor diye düşünüyorum. Tabii bunları iç ve dış tasarım için söylüyorum, yoksa performans, yol tutuş, malzeme kalitesi vs. bunlar çok farklı konular ve ayrıca tartışılması gerekir.

tonyhawk link' Alıntı:
a3 ün dıs tasarım cok hosuma gıdıyor cok guzel ama audı olarak genel konusuyum ıc tasarımı bır degıstırmedıler gıttı bırde ben a3 e sıgmıyorum astrayı almadan once onada baktım ama ıcı cok kucuk geldı bana

A3 e binmeyeli bilmem kaç yıl oldu, bizim arabalara göre o kadar dar mı?

A3 Sportback olsa belki daha iyi kıyaslanabilirdi ama bu resimdeki tek kapı A3'ü GTC ile kıyaslamak daha doğru olucaktır kanımca. Öyle oluncada GTC A3'ü görsellik olarak tokatlar diyebilirim :)

vigilante8 link' Alıntı:
A3 senin dizeli yer kanka soforde iş yoktur yada bu adam deli uymuyayim demistir hahahaa

Geri