astra vs a3

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: astra vs a3

emreaarslan link' Alıntı:
tabiiki astra ya a3 ün ismi kalmış sadece astra daha etine dolgun duruyor:)
Balık etli de diyebiliriz değil mi Emre. böyle bakınca çobut durmuyor  :D

bulent_tnt link' Alıntı:
Audinin hakkini yememek lazim
Ici dar olmasindan baska kotu bi yani yok audi de karizma
1.6 115 hp astra h varken benim gibi genç bir çocuk A3 ile çok pis tokatlamıştı beni bir anlık boşluğumdan faydalanıp,çok zoruma gitmişti madd , hava da yağmurluydu baya, biraz bastım ama riske atmamıştım kendimi o günden beridir nedense sevmem A3leri general_hoho kötü bir anı işte... general_HAHA

aoiseanna link' Alıntı:
1.6 115 hp astra h varken benim gibi genç bir çocuk A3 ile çok pis tokatlamıştı beni bir anlık boşluğumdan faydalanıp,çok zoruma gitmişti madd , hava da yağmurluydu baya, biraz bastım ama riske atmamıştım kendimi o günden beridir nedense sevmem A3leri general_hoho kötü bir anı işte... general_HAHA
audi ninde 1.6 102 hp gibi berbat bi motoru olanida var.
Ama audi yakisikli araba yani

bulent_tnt link' Alıntı:
audi ninde 1.6 102 hp gibi berbat bi motoru olanida var.
Ama audi yakisikli araba yani

yok yok astra j kadar değil  :D

aoiseanna link' Alıntı:

Aman diyim Ankara nın yolları yağmurda fena kayganlaşır, özellikle alt geçitlerde azami dikkat lütfen.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Aman diyim Ankara nın yolları yağmurda fena kayganlaşır, özellikle alt geçitlerde azami dikkat lütfen.

Aynen Tolga Abi bende zaten kendime hakim olup çekmiştim ayağımı gazdan.

Geri