Astra'ma Rakip Geldi :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra'ma Rakip Geldi :))

doğuş efe link' Alıntı:
golf'e ferrari motoru taksınlar ıstemem araba dedıgın sanat eserı olmalı gorunus ıc dızayn performans dunyada benım kadar tasarıma onem veren adam bulmazsınız ıstersenız kutuplara gıdın yıne bulmazsınız astra number one :)
hoşgeldiniz sn. doğuş efe bey
bu güzel görüşünüz için teşekkürler
tanışma bölümünde kısaca sizi tanıyabilirmiyiz

Resmen şaka gibi olmuş fotoğraf :) Siz golf olduğunu yazmasanız polo sanardım ben. Küçülte küçülte çantaya sığdıracaklar yakında golfü :) Adamların mühendisleri ileriye gideceğine her geçen sene geriye gidiyorlar enteresan... Benim Tourerin yanında iyice bit gibi kalır Golf :P :)) Yanlız şaka bir tarafa bu kasa Golf olmamış eski kasa golf güzeldi... Ama Astra daha güzel :) İyi geceler...

yaw insan soyle bir araca donup de bakmaz mı tasarımı ne hoş olmuş diye. stop lambasından tutun kibrit kutusu kasasına kadar hiç bir tarafında golfun estetik yok?  yoksa sadece bana mı oyle geliyor...?

türk_187 link' Alıntı:
yaw insan soyle bir araca donup de bakmaz mı tasarımı ne hoş olmuş diye. stop lambasından tutun kibrit kutusu kasasına kadar hiç bir tarafında golfun estetik yok?  yoksa sadece bana mı oyle geliyor...?
Vallahi arkadaşım inan söylediklerin düşüncelerime tercüman olmuş :) Ben ki her akşam otoparktan eve çıkarken aracıma dönüm dönüp bakıyorum Golfüm olsa parkeder direk uzaklaşırdım her halde :) İyiki almışım topiğine bahsi geçen fotoğrafı eklerseniz cuk oturur kanımca :D

gece karanlıkta iki arabanın arasında fazla bi güzellik farkı yokmuş gibi duruyor bence...
gündüz güneş ışığı vurduğunda esas o zaman astranın güzellik farkı ortaya çıkacak :)

kiiiliiccc

abartmayın ya o beğenmediğiniz golf her nasılsa  ikinci el piyasasının ve araba dergilerinin yıldızı.   :-[

ve  motor olarakta  ister kabul edin ister etmeyin ( zaten dizeli saymıyorum bile  general_hehe    general_mmmmmmm)  golf  kendini kanıtlamış durumda.

haa golfü övüyorum sanmasın kimse ama  iki aracında artısı eksisi var.  malzeme kalitesi iç mekan ferahlığı vs vs ama tip ve karizma olarak illaki astra  victoryy

sonuçta tekrardan tercih yapsa şansım olsa
yine 1.3 astra cosmo alırdımm :)

Gökhan_55 link' Alıntı:
[quote author=HaKaN link=topic=540.msg38208#msg38208 date=1309170338]
sonuçta tekrardan tercih yapsa şansım olsa
yine 1.3 astra cosmo alırdımm :)

sanruf ekletmez miyidiniz peki? :))
[/quote]
sunroof da ekletirdim, ergonomik deri koltuklarda :)
bunlar aceleden olmadı maalesef

ben yine bekleyemez, yine sunroof felan ekletemezdim herhalde... sabırsızlıktan pazarlık bile yapamazdım herhalde... 011zaa

Geri