Astra'ma Rakip Geldi :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra'ma Rakip Geldi :))

avukatakın link' Alıntı:
bu işi yapsa yapsa 1,6 t  ciler yapar :D  çünkü 1,4 t ile adamların karşısına çıkmak riskli olur.  nitekim  adamların 1,4 160 hp liği de var yanlışlıkla ona kafa tutmamak lazım :)

1.4T 160hp ile benim ulaştığım son hızlar aynı. Golf6 forumuna üye olup çektikleri fotoğraflara baktım.
1.4TSI lerin 200'den sonra nefesleri kesiliyor. 234km/sa'ten fazla max. hız 1.4T 160hp'de fotoğraf olarak görmedim.

dizel astrama çift turbo taktırayım,chip tuning, jet tuning hepsiyle 500 beygirle forumdaki tüm üyeleri geçeceğim
hırs yaptım :)

maşallah 200km ler 230 kmler havada uçuşuyor,bizde 190 gecınce heyecan yapıyoruz :)

HaKaN link' Alıntı:
dizel astrama çift turbo taktırayım,chip tuning, jet tuning hepsiyle 500 beygirle forumdaki tüm üyeleri geçeceğim
hırs yaptım :)

hakan bey hiç uğraşmayın alın bir 180 lik rahat edin  011zaa 011zaa

arkadaşlar unutmadan servisler artık 2 yıl garantili  yedek benzin deposu  takıyormuş 1,6 t lere :) malum bu yakıt tüketimi ile yolda kalmasınlar diye :)

avukatakın link' Alıntı:
arkadaşlar unutmadan servisler artık 2 yıl garantili  yedek benzin deposu  takıyormuş 1,6 t lere :) malum bu yakıt tüketimi ile yolda kalmasınlar diye :)

011zaa 011zaa valla lazım bu gün aydına gittim geldim 208 km yol yapmışım bunun 80 km si şehir içi depo fuldu dönünce aydından tekrar fulledim veeee 26lt benzin aldı...sonuç 13lt 100km de araba benzini şerbet sandı içiyor 011zaa

hocam yaksın boşverin aracın sürüş keyfi için bence değer. :)

walla o guc, o sessizlik, bir de dizel ile benzin fiyatı arasındaki makasın kapanması, deger be dostum....

Sn. Hakan,

Sizin yanınıza park eden beyaz araç gibi benim sitede de şu sıralar 2 siyah golf görüyorum. Kendilerini yan yana park etmeye çalışıyorlar.

Fırsatını bulursam aralarına gireceğim. Siteden çıkarken de peşine takılacağım avlamak için :) "nefesi kesiliyormuş" :)

trk_187 link' Alıntı:
walla o guc, o sessizlik, bir de dizel ile benzin fiyatı arasındaki makasın kapanması, deger be dostum....
bugün yine aydına gidip geldim 128 km yol yaptım araç 7lt yakmış aslında isteyince yakmıyor biraz ayağıma hakim olursam normal bir araç kadar yakar.(bu tüketim değerini arabayı uzun yolda 90 km ye sabitleyip yakaladım)

Geri