Astra'ma Rakip Geldi :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra'ma Rakip Geldi :))

7 litre oldukça iyi bir rakam üstelik 180 hp ve Otomatik gayet başarılı..

sayın hüsnü bey siz sanırım şu nefesi kesiliyor lafına baya alındınız kaçtır hep kullanıyorsunuz..  :D

Adama küfür gibi geldi kolaymı kaldırmak :)

bahadirusta link' Alıntı:
sayın hüsnü bey siz sanırım şu nefesi kesiliyor lafına baya alındınız kaçtır hep kullanıyorsunuz..  :D

Evet, bilerek vurgu yapıyorum. Canımı sıkıyor böyle tecrübe ve bilgi eksikliği ile yazılan kesin ve net yazılar.

drwaverunner link' Alıntı:
[quote author=bahadirusta link=topic=540.msg13486#msg13486 date=1299653967]

Evet, bilerek vurgu yapıyorum. Canımı sıkıyor böyle tecrübe ve bilgi eksikliği ile yazılan kesin ve net yazılar.
[/quote]

Aracın performansı için yapılan yorumu okumadım ama "nefesi kesilmek" yerli yabancı testlerde bazen motorun devirlenemediği ve manifoldlara hava dolduramadığını ifade için kullanılan bir deyimdir aslında?

Yani bir insan şöyle boş bir golf e neden bu kadar para verir hiç anlamam,astram canım benim ya nasıl duruyor yanında maaşallahbravoo

bırakın wv ben hiçbir arabayı beğenmiyorum artık :)....hep yollarda astra arıyorum araba görmek için:)

Aynı resmi ben de paylaşacağım birara; yakın arkadaşımda beyaz Golf TDI var..

golf'e ferrari motoru taksınlar ıstemem araba dedıgın sanat eserı olmalı gorunus ıc dızayn performans dunyada benım kadar tasarıma onem veren adam bulmazsınız ıstersenız kutuplara gıdın yıne bulmazsınız astra number one :)

Geri