Astra'ma Rakip Geldi :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra'ma Rakip Geldi :))

valla hakkındaki bu tarz iddalara akın beyin verdiği bu kibarca yanıtlarda bende şok etkisi yarattı büyük bir değişim var akın bey sizde tebrik ederim vallahi :)

sanırım önceki yazılarımda gereksiz agresif cevaplarım olmuş.  iletilerime bakınca durumu fark ettim. hatalıymışım kusura bakmayın :)

Donanımlar ve fiyatlar konusunda bazı markalar yeni kasalarında opeli takip etmeye başlamış sanırım.Çünkü daha evvel tüm donanım kategorilerinde ESP yi ekstra olarak alınabilenler arasında bile bulundurmayanlar artık araçların standartına koymuş gibi.. Takip edilmek güzel birşey greatt

Benim görüşüm yanyana çekilmiş fotolarda aynı segmentin araçları gibi durmuyorlar. Zaten golf, 2011 gibi durmuyor sanki yıllardan beri bu kasa varmış gibi

arkadaslardan birisi golf icin kumbara gibi araba demisti.... cok gukmustum. eger ben o aracın sahibi olsaydım. utanır astranın yanına yanastırmazdım.. puha ha haaaa  dancee  .... hani golf'e o kadar para verip bu duruma dusmek istemezdim... yaaaw. resmen yeni astranız golf tsi'ı tokatlamış da yanına cekmiş gibi olmussss  dancee  011zaa  005hihih  011zaa hiiiiiii

Dizel araç sahibi arkadaşlar için konuşuyorum, umarım otobanda  bir dizel golfe denk gelmezsiniz yoksa o  çirkin denilen golfün 1,6 motor 250 torkla neler yapabildiğini ben biliyorum :)

Yolda ben sağıma soluma bakmam açıkçası kendi hızımı kendim belirlerim
Başkasının gazına gelip de niye kendimi tehlikeye atayım
Ralli yapıcaksam RS ralli aracı alırdım zaten ya da 30 bin tllik aracı modifiye yaptırırdım

avukatakın link' Alıntı:
Dizel araç sahibi arkadaşlar için konuşuyorum, umarım otobanda  bir dizel golfe denk gelmezsiniz yoksa o  çirkin denilen golfün 1,6 motor 250 torkla neler yapabildiğini ben biliyorum :)
Dsglisine hiç denk gelmeyin felaket. Geçen sağa çekip ağladım :)

2.avukatakın vakası :)

Kalktık ben 1den 2 ye çekene kadar adam 5. vitesteydi :D

Geri