Astra'ma Rakip Geldi :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra'ma Rakip Geldi :))

salihcaglayan link' Alıntı:
[quote author=avukatakın link=topic=540.msg12939#msg12939 date=1299494852]
Dizel araç sahibi arkadaşlar için konuşuyorum, umarım otobanda  bir dizel golfe denk gelmezsiniz yoksa o  çirkin denilen golfün 1,6 motor 250 torkla neler yapabildiğini ben biliyorum :)
Dsglisine hiç denk gelmeyin felaket. Geçen sağa çekip ağladım :)
[/quote]
üzülmeyin yolda rastlarsam intikamınızı alırım :D

ama yolda cebimde kalan fazladan mazot parası ile en lüks restorantta kendime büyük bir ziyafet çekiyorum
varsın golf geçsin gitsin evine :D

salihcaglayan link' Alıntı:
[quote author=avukatakın link=topic=540.msg12939#msg12939 date=1299494852]
Dizel araç sahibi arkadaşlar için konuşuyorum, umarım otobanda  bir dizel golfe denk gelmezsiniz yoksa o  çirkin denilen golfün 1,6 motor 250 torkla neler yapabildiğini ben biliyorum :)
Dsglisine hiç denk gelmeyin felaket. Geçen sağa çekip ağladım :)
[/quote]

yok artık le bron james..

vallaha öyle bahadır hocam araç psikopatya altı üstü 105 hp ama kasa hafif ve torkta 250 olunca osmanlı tokadı atıyor namussuz :D

ya arkadaşlar dizelciler bizim astranın karizmasını bozuk para gibi harcadılar madara olduk valla herkese yokmu intikamımızı alacak bir cengaver turbocu.. :D

bahadirusta link' Alıntı:
ya arkadaşlar dizelciler bizim astranın karizmasını bozuk para gibi harcadılar madara olduk valla herkese yokmu intikamımızı alacak bir cengaver turbocu.. :D

Kim, nerden, ne zaman :) Birisi vw mi dedi :) Walla benim 200km/sa'ten sonra nefesim kesiliyor!!!

drwaverunner link' Alıntı:
[quote author=bahadirusta link=topic=540.msg12992#msg12992 date=1299502885]

Kim, nerden, ne zaman :) Birisi vw mi dedi :) Walla benim 200km/sa'ten sonra nefesim kesiliyor!!!
[/quote]

hepinizin intikamını alacam intikamım acı olacakkkkkkk evil_Daemon

bu işi yapsa yapsa 1,6 t  ciler yapar :D  çünkü 1,4 t ile adamların karşısına çıkmak riskli olur.  nitekim  adamların 1,4 160 hp liği de var yanlışlıkla ona kafa tutmamak lazım :)

önden süvari birliği 180 hpler, arkadan okçu 1.4 turbolar,115 hp yaya birliği ve dizelci yardımcı birliklerle biz bu işi hallederiz gibime geliyor age of empires gibi oldu sanki :)

akıncı olarak sayımız az bir kaç 180 lik daha lazım bize gökhan beyi kandırıp onada 180 lik aldırırsak bu iş olur  011zaa

Geri