ASTRAMDAN BİR KAÇ FOTO

Ynt: ASTRAMDAN BİR KAÇ FOTO

impartant link' Alıntı:
Arkadaşlar bu konuya ilgi göstermeniz beni çok sevindirdi. Ben bu konuda araştırma çok yaptım. Tecrübelerimi şöyle aktarayım fotoda görülen sisler bizim oraya ölçü olarak olsa bile takılması mümkün değil çünkü sport ve cosmolarda ki sis sinyallerin altında sis farı yuvası var ve birde sis farının ayarlanabilmesi ve aynı zamanda sabitlenebilmesi için bir vida yeri mevcut ama bizim editionda bu bahsettiğim hiçbir şey mevcut değil yani sinyalin altı tamamen kapak ve o kapakta sabit. Ben hem maliyeti düşürmek hemde görünür ve göze çarpan bir şey olsun dedim bu fikirden yola çıkarak yaptım. Tamamı 80 tl. :). Ve inanın 150 tl de olsaydı bu çalışmam yine değerdi. Çok tatlı duruyor ve ayrıca sinyallerin altına neredeyse tam oturuyor sanki orası için yapılmış. Hiçbir delme işlem olmadı sadece silikonla sabitledim oda çok az bir silikonla. Ayrıca gündüz farına da baglayabiliyorsunuz ama ben sağlam olsun diye sadece aküden alıp yeni tesisat çektim içeriye arıza ışığı yanar sonra işin yoksa onunla uğraş. Ama arkadaşların çok güzel fikirleri var tebrikler BU ARADA ARABAM HB, SEDAN DEĞİL. AMA SANIRIM SEDAN GİBİ DURUYOR ÖNDEN :)
sarıda yanıyor beyazda yanıyor anlaşılan ama merak ettim aldık taktık sisleri sarı nasıl yakacağız beyaz nasıl yakacağız bu işi çözemedim gündüz farlarına veya sislere paralel çektim ama sarı veya beyaz yakmak için nasıl bir çözüm buldunuz

adRe J link' Alıntı:
sarıda yanıyor beyazda yanıyor anlaşılan ama merak ettim aldık taktık sisleri sarı nasıl yakacağız beyaz nasıl yakacağız bu işi çözemedim gündüz farlarına veya sislere paralel çektim ama sarı veya beyaz yakmak için nasıl bir çözüm buldunuz
anahtarı var ordan renk değiştiriyor

Kenan Bingöl'desin galiba. 2001-2002 yılları arasında Bingöl'de 1 yıl çalışmıştım. Havası suyu doğası harika bir yerdi. Elazığ tarafından girişte Atapark diye bir yer vardı kavurma yemeye gittiğimiz... Soğuk Çeşme ayrı bir güzeldi. Ama unutamadığım bir şey var ki Bingöl halkının bize gösterdiği misafirperverlikti. Komşularla hala görüşürüz.

gradient link' Alıntı:
Kenan Bingöl'desin galiba. 2001-2002 yılları arasında Bingöl'de 1 yıl çalışmıştım. Havası suyu doğası harika bir yerdi. Elazığ tarafından girişte Atapark diye bir yer vardı kavurma yemeye gittiğimiz... Soğuk Çeşme ayrı bir güzeldi. Ama unutamadığım bir şey var ki Bingöl halkının bize gösterdiği misafirperverlikti. Komşularla hala görüşürüz.
Nuri Abi buyrun yine beklerim. Bu ara biraz iş yogunluğum var ama ilk fırsatta sığuk çeşmeye kavurma yemeye gideceğim. :) Buralardan bir isteğin olursa abi söyle. Bingöl şimdi tam bir inşaat alanı heryer kentsel dönüşüm yüzünden yıkıldı diye bilirim. 5 yıl sonra memleket çok farklı olur diye düşünüyorum. Bingöl halkından ziyade gerçekten doğu insanı misafir ağırlamayı çok seviyor. Sizdede iyi bir intiba bırakanlardan Allah razı olsun.

Teşekkürler Kenan. Beymar'ın sahibi ahmet abiyle ve Avukat Ercan Arslan abiyle hala görüşürüz.

''...gerçekten doğu insanı misafir ağırlamayı çok seviyor...'' Çok doğru bir ifade.

adRe J link' Alıntı:
Dün sipariş verdim bugun geldi elime hızlı güvenilir bence yalan söylüyorlar corollaya değilde Astraya daha uygun gibi :)

Hayirli olsun,montajdan sonra fotolari bekliyoruz

Teşekkürler montaj işini halledeceğim inşallah bir iki hafta içinde o zaman resim atcağım hiç araç resmi atmadım sayılır bende paylaşacağım işten güçten fırsat bulabilirsek :)

Yalniz aklima geldi bir dönem forumda konusu vardi Mercedes deki gibi gündüz fari beyaz yanarken sinyal verince sariya dönme islemi için birebir uygun ürün

adRe J link' Alıntı:
Yalniz aklima geldi bir dönem forumda konusu vardi Mercedes deki gibi gündüz fari beyaz yanarken sinyal verince sariya dönme islemi için birebir uygun ürün
hayırlı oslun ürünüz kafanıza takılan bir şey olursa söyleyin yardımcı olurum.

Geri