ASTRAMDAN BİR KAÇ FOTO

Ynt: ASTRAMDAN BİR KAÇ FOTO

Akuden elektrik icin tesisat cekilecek birde far anahtarina kablo cekilcek. Far anahtari degismeden olsun dersen arka sislerle paralel baglanabilir. Ariza isigi falan yakmaz tek fark gostergede on sisin isareti cikmaz. Arka sislere paralel baglanirsa o zaman gosterge panelinda sis isareti gorebiliriz. Farkli boyutlarda bircok mercekli sis mevcut. En guzeli araclarimizin yuvasini olcusunu alip ona gore arastirma yapmak. Orjinal sisleri unutun cunku cikma bile bulsak masrafi cok ve servisin takmasi lazim, orjinal sisin kendine ait beyni ve rolesi var ayrica serviste arac bilgisayara baglanip on sis ozelliginin acilmasi gerekiyor(ayni durum sonradan orjinal yagmur ve far sensoru icinde gecerli). Oem parcalara yonelecegiz durum onu gosteriyor.

yavuzozkan link' Alıntı:
Bunu da Oktay beye danışalım :)
+1 oktay bey bağlantıyı nasıl yapmamız gerektiğini bize ayrıntılarıyla açıklarsa çok memnun oluruz

beyler biraz saçma olacak ama bizim astraların makyajlı kasalarının sis farları z tech olabilir mi ??? ???.bu sis farı bizim orjinallerle nerdeyse aynı değil mi?

bu da orjinal ...

sallierim link' Alıntı:
bu bizim sis farlarına çok benziyor.oraya direk takılabilir mi?valla olursa direk alırım
Arkadaşlar bu konuya ilgi göstermeniz beni çok sevindirdi. Ben bu konuda araştırma çok yaptım. Tecrübelerimi şöyle aktarayım fotoda görülen sisler bizim oraya ölçü olarak olsa bile takılması mümkün değil çünkü sport ve cosmolarda ki sis sinyallerin altında sis farı yuvası var ve birde sis farının ayarlanabilmesi ve aynı zamanda sabitlenebilmesi için bir vida yeri mevcut ama bizim editionda bu bahsettiğim hiçbir şey mevcut değil yani sinyalin altı tamamen kapak ve o kapakta sabit. Ben hem maliyeti düşürmek hemde görünür ve göze çarpan bir şey olsun dedim bu fikirden yola çıkarak yaptım. Tamamı 80 tl. :). Ve inanın 150 tl de olsaydı bu çalışmam yine değerdi. Çok tatlı duruyor ve ayrıca sinyallerin altına neredeyse tam oturuyor sanki orası için yapılmış. Hiçbir delme işlem olmadı sadece silikonla sabitledim oda çok az bir silikonla. Ayrıca gündüz farına da baglayabiliyorsunuz ama ben sağlam olsun diye sadece aküden alıp yeni tesisat çektim içeriye arıza ışığı yanar sonra işin yoksa onunla uğraş. Ama arkadaşların çok güzel fikirleri var tebrikler BU ARADA ARABAM HB, SEDAN DEĞİL. AMA SANIRIM SEDAN GİBİ DURUYOR ÖNDEN :)

KaHiN link' Alıntı:
Cok güzel olmus hocam elinize saglik, benim aracda edition ilk isim yarin led gündüz farindan almak, merak ettigim ise, montaj esnasinda tampon söküldümü, elektrik nereden alindi, ön tampon krom citayi ben yaptim demissiniz nasil oldugunu aciklarsaniz benim gibi edition sahipleride bilgilenmis olup size dua edeceklerdir..simdiden tesekkurler..
Beğendiğiniz için tşk ederim. Hayır tampon sökülme falan kesinlikle yok sadece sislerin takıldığı yere dikkatli bakarsanız iki parca ve geçmeli küçük bir parça var onu tornavidayla kasnatırsanız zaten orası çıkıyor ve oradan kabloyu çektik. Tampon kromununuda bu linkteki ürüne benzer bir ürünle kendim yaptım http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/transformacion-18-5-cm-x-40-metre-nikelaj-cita-1-98240315 hemde 5 tl bunu tüm aksesuarcılarda bulabilirsiniz :)

Hocam bilgiler icin cok tesekkur ederim, allah hepimize kazasiz belasiz sürüsler nasip etsin..

Harika görünüyor valla, Allah her daim keyifle kullanmayı nasip etsin.

Geri