Ayak bölgesi aydınlatma ''Resimli Anlatım''

elektriği tam olarak nereden aldığını öğrenebilirmiyim, yani tepe lambasına gelen elektriğe paralel çektin sanırım ama bunu nerden yaptın?

önceki sayfada ama bir vectra c li arkadaş yapmış onda arıza ışığı yakmadıysa süper valla bende yaparım...

dun alper e de soyledım sana da soylıyım, bence 9 led fazla gelıyor. 6 ideal. cok aydınlık olmuş 9 led ile.

Evet elektriği üst ana lambadan paralel aldım üst lambayı sökünce sürücu tarafına doğru bir kanal var oradan kabloyu gecirdim güneşliğin bağlantı yerinden kabloyu aşağıya doğru yönlendirdim.

koltukların altına yaparsan çok şık görüntü oluyor bir arkadaşım yapmıştı bu arada eline emeğine sağlık güzel iş çıkarmışsın...

ellerine sağlık güzel olmuş. arka koltuklara deneyip bakmak lazım. ama gözümde canlandırıyorumda sanki şık olur:D

arıza ışığı yakmaz. cunku bu iç tepe lambasına baglı olacak. ve o ampul neden arıza ışığı yaksın ki? ne guvenliği tehdit edici bir unsuru var ne başka birşey

olay şu: ecu tepe lambasında farklı değerde akım çekildiğini algıladığında (fazladan bi lamba daha eklemek demek akımın değişmesi demek) arıza lambası yanıyor. ama ledler çok az akım çekeceğinden sanırım bi problem çıkarmaz...

yapmadan once ustama sormustum bi sorun olmaz demisti sadece isik gecikmeli sonuyo ya onu suresi kisalir demisti. gecikme suresini cekilen akimla hesapliyo demisti daha fazla ampul yandigi icin akimi daha hizli cekecek ve daha erken sonecek dedi. yaptiktan sonra isigin sonme suresine baktim bisey farkedemedim. ustanin dedigi ne kadar dogrudur bilemem...

Geri