Aydınlatma çalışmalarım.

Ynt: Aydınlatma çalışmalarım.

elinize, emeğinize sağlık. çok güzel çalışmalarınız olmuş. allah her istediğinizi size sunsun.

Elektronik,pc teknisyeniyim.Plc dilinin mantığını biliyorum ama hiç alanıma girmedi uğraşmadım.Pic ler konusundada sadece entegrenin mantığını nasıl dizayn edilir iyi bilirim ama Pic içini doldurma konusunda çok sıkıcı bulduğum için hiç uğraşmadım.

ևalışmalarınız çok güzel , emeğinize sağlık  greatt

Eline sağlık inceledim.Bu far modeline imkanlar dahilinde İnsignia veya buna benzer bir çalışma rahatlıkla uygulanabilecek bir far modeline sahip.Proje olursa,daha güzel yakışanı düşünerek uygulama şansını elbette bulabilirim ve Rabbimin izni ile sonuçları buradan paylaşırım.

rabbimizin izini ile hayırdır demek istiyorum bukadar şey paylaşmışsınız yaptığınız işin reklamınımı yapıyorsunuz yoksa amatör olarak birşeyler yapmak isteyen arkadaşlara yardımcımı olmaya çalışıyorsunuz

Ynt: Ynt: Ynt: Aydınlatma çalışmalarım.

grkng link' Alıntı:
rabbimizin izini ile hayırdır demek istiyorum bukadar şey paylaşmışsınız yaptığınız işin reklamınımı yapıyorsunuz yoksa amatör olarak birşeyler yapmak isteyen arkadaşlara yardımcımı olmaya çalışıyorsunuz

Iyide ne var ki bunda anlamiyorum. Ha reklam ha modifiye ha calisma. Burda emek var sonucta. Kisisel bir basari söz konusu. Isteyen olursa da yaparim diyor oktay abi. Kotu birsey degil ki bu? Isteyip te yapamayan sknti yasayan bir cok uyemiz var. Onlara en azindan kilavuz olur bu paylasimlar. Kimsenin avukatligini ustlenmedim birileri cikipta avukat misin demesinler. Oktay abiyi baska yerlerden de takio ederim cok basarili calismalari var ozellikle de son insignia projesi on numara bence...

Formda bu islerden anlayan birine ihtiyac vardi,oktay abinin aydinlatma konusunda herkeze yardimci olacagindan hic suphem yok

oktay toker link' Alıntı:
Eline sağlık inceledim.Bu far modeline imkanlar dahilinde İnsignia veya buna benzer bir çalışma rahatlıkla uygulanabilecek bir far modeline sahip.Proje olursa,daha güzel yakışanı düşünerek uygulama şansını elbette bulabilirim ve Rabbimin izni ile sonuçları buradan paylaşırım.
Abi birsey sormak istiyorum. 
Bizim AFL farlar kapaliyken bmw gibi hizli sellektor yapiyor.  Kisalar acikken yavas sellektor yapiyor.
Bunun nedeni nedir.

Oktay çok güzel çalışmalar, ellerinize sağlık. Geceucusu forumunda da bazı çalışmalaraınızı hatırlıyorum. Ellerinize sağlık.  045thumbsup

Geri