Aydınlatma çalışmalarım.

Ynt: Ynt: Ynt: Aydınlatma çalışmalarım.

grkng link' Alıntı:
eğer reklamını yapıyorsa forumda böyle reklam yapmak hiç hoş değil reklam değilse banane yani focus farı açmış fiestaya mercek takmış falan filan iki tane opel görebildim 1500 resimde bir tane astra j yok,  ha denemek isteyen arkadaşlara yardımcı oluyor diyeceğim ama bilgilendirici hiç bir şey yok onu söktüm bunu taktım başka birşey yok şu konuya bakıp herhangi bir işlem yapılabilirmisin aracına ben gece uçuşuna da bakıyorum bazı bazı bir proje olunca a dan z ye herşey detaylı anlatılıyor bu konu sadece müşteri dikkati çekmek için açılmış başka bir şey değil işçilik falan herşey güzel olabilir ama viral yerine açık açık yaptığı işle ilgili bilgiler verse daha güzel olurdu

Bende şöyle izah edeyim. Size bu şekilde açılmış en az iki konu gösterebilirim hatta en son dün yorum yaptım birisine.Bu konuyla arasındaki fark o astra j'ye uygulama yapmış Oktay Abi genel. Bu demek değildir ki yapmayacağım. Zaten belli ki Bu işten bu emekten ekmek yiyor adam.Bu aşikar. Paylaşımda bulunarak hem yapmak isteyenlere yol göstermiş oluyor hem de reklamını yapıyor. Evet belki bunu kesmiş bunu yapmış bunlardan bir şey anlamazsınız ama bırakında benim gibi elektronik bilgisi sıfır adamlar Oktay Abi gibi kişisel becerileri ön plana çıkmış şahısların emeklerinden faydalanalım.Amaç forumda paylaşmak ve kazanmaksa bırakın olsun. Ayrıca sizi ilgilendirmiyorsa girmezsiniz... ևok zor bir şey değil. Bunun kararına da zaten forum editörleri karar verirler ama dediğim gibi herkes bir şey yapıyorsa emeğinin karşılığı görmek ister. Böyle düşünün. Detay forumları var adamlar temizlik yapıyorlar resimlerini paylaşıyorlar anlamayan kişiler bakıp yaptırıyorlar ücreti ile. Bu işler böyle...

Bi de benım agırıma gıden şahısa karşı uslubunuz.İlk iki kelimenizden alaycı bir tavrınızı sezdim. Yanlışsam özür dilerim. Biraz daha yapıcı olmak adına rahatsızlık duydugunuz konuları ıkıncı mesajınızdakı gıbı anlatsanız kımse zaten bir şey demez.

Ynt: Aydınlatma çalışmalarım.

Çok başarılı ve olağan üstü deneyimler emeğinize sağlık bu yeteneğinizi hiç profesyonelce yapmayı düşündünüzmü yada herhangi bir firma tarafından iş teklifi aldınızmı merak ettim sadece

Ayrıca bence anlatılanlarda, resimlerde hangi marka model olursa olsun hiç bir önemi yok diye düşünüyorum kişisel bir başarı bu... Oktay bey, Kasım bey vasıtası ile aramıza üye olmuş yanlış hatırlamıyorsam ve paylaşım için gerekli izni yönetimden almış herhangi bir reklam amacı gütmeden yardımcı olmak için bilgilerini bizlerle paylaşmak için üye olup paylaşımını yapmıştır diye düşünüyorum şahsi fikrim

uzun zamandır böyle keyif verici bir konu ile karşılaşmamıştım sıkılmadan okudum inceledim ne diyeceğimi bilemedim işinizin ustasısınız bu konuda

Öncelikle reklam yapan üyeden ziyade insanların kullandığı inancına yönelik ifadelerle dalga geçer nitelikte cevap yazan bir üye biran evvel forumdan uzaklaştırılmalı.

Oktay bey yaptığı çalışmaları göstermiş. Ben altın bulmuşa döndüm zira diğer sitede yapılan çalışmaları tek tek arıyordum. Bu tür çalışmalar benim gibi birçok insan için fikir vermesi açısından çok faydalı. Birileri ücretsiz benim farları yaparsan öyle konu aç demeye getirmiş sanırım. Sürekli okuyup bir teşekkür mesajı bile yazmaya tenezzül etmeyenler gelmiş burada reklam yapıyorsun silin bunun konusunu demiş.

Kusura bakmayın arkadaşlar Oktay bey aydınlatma konusunda Türkiye'de en tecrübeli insanlardan biri ve bizim gibi forumda paylaşım yaparak insanlara yardımcı olmaya çalışanlar için bulunmaz nimet. Tecrübe ve görüşlerine ihtiyacımız var. Yönetim konuyu reklam olarak değerlendirirse çok samimi söylüyorum ben reklam ücreti neyse veririm yeter ki boş yorumlar yazan üyeler yerine uzman kişiler forumda bulunsun.

Ynt: Ynt: Ynt: Aydınlatma çalışmalarım.

berathasbex link' Alıntı:
Bende şöyle izah edeyim. Size bu şekilde açılmış en az iki konu gösterebilirim hatta en son dün yorum yaptım birisine.Bu konuyla arasındaki fark o astra j'ye uygulama yapmış Oktay Abi genel. Bu demek değildir ki yapmayacağım. Zaten belli ki Bu işten bu emekten ekmek yiyor adam.Bu aşikar. Paylaşımda bulunarak hem yapmak isteyenlere yol göstermiş oluyor hem de reklamını yapıyor. Evet belki bunu kesmiş bunu yapmış bunlardan bir şey anlamazsınız ama bırakında benim gibi elektronik bilgisi sıfır adamlar Oktay Abi gibi kişisel becerileri ön plana çıkmış şahısların emeklerinden faydalanalım.Amaç forumda paylaşmak ve kazanmaksa bırakın olsun. Ayrıca sizi ilgilendirmiyorsa girmezsiniz... Çok zor bir şey değil. Bunun kararına da zaten forum editörleri karar verirler ama dediğim gibi herkes bir şey yapıyorsa emeğinin karşılığı görmek ister. Böyle düşünün. Detay forumları var adamlar temizlik yapıyorlar resimlerini paylaşıyorlar anlamayan kişiler bakıp yaptırıyorlar ücreti ile. Bu işler böyle...

Bi de benım agırıma gıden şahısa karşı uslubunuz.İlk iki kelimenizden alaycı bir tavrınızı sezdim. Yanlışsam özür dilerim. Biraz daha yapıcı olmak adına rahatsızlık duydugunuz konuları ıkıncı mesajınızdakı gıbı anlatsanız kımse zaten bir şey demez.

14alkiss 14alkiss 14alkiss 14alkiss 14alkiss

madmax50 link' Alıntı:
Öncelikle reklam yapan üyeden ziyade insanların kullandığı inancına yönelik ifadelerle dalga geçer nitelikte cevap yazan bir üye biran evvel forumdan uzaklaştırılmalı.

Oktay bey yaptığı çalışmaları göstermiş. Ben altın bulmuşa döndüm zira diğer sitede yapılan çalışmaları tek tek arıyordum. Bu tür çalışmalar benim gibi birçok insan için fikir vermesi açısından çok faydalı. Birileri ücretsiz benim farları yaparsan öyle konu aç demeye getirmiş sanırım. Sürekli okuyup bir teşekkür mesajı bile yazmaya tenezzül etmeyenler gelmiş burada reklam yapıyorsun silin bunun konusunu demiş.

Kusura bakmayın arkadaşlar Oktay bey aydınlatma konusunda Türkiye'de en tecrübeli insanlardan biri ve bizim gibi forumda paylaşım yaparak insanlara yardımcı olmaya çalışanlar için bulunmaz nimet. Tecrübe ve görüşlerine ihtiyacımız var. Yönetim konuyu reklam olarak değerlendirirse çok samimi söylüyorum ben reklam ücreti neyse veririm yeter ki boş yorumlar yazan üyeler yerine uzman kişiler forumda bulunsun.

14alkiss 14alkiss 14alkiss 14alkiss 14alkiss

madmax50 link' Alıntı:

045thumbsup 045thumbsup 045thumbsup

Daha detaylı anlatım konusunda fikriniz var ise paylaşabilir misin?Bu benim açımdan daha iyi olur en azından daha iyi anlaşılır farkedilir ve uygulamak isteyenlere daha iyi bir sunum hazırlayabilirim.

Sadece Astra,vectra, gibi opel markası için bu konuyu açsaydım sanırım istenen bu ve bunu yapsaydım yorumların amacına ulaşmasına yardımcı olurdum.Olumlu olumsuz düşüncelere kesinlikle saygılıyım.֖zellikle olumsuz düşüncelere daha çok mutlu oluyorum.Kendime dikkat etmemi ve doğruyu bulmama yardımcı olduğu için.şu da var tabiki keşke bu tip yorumlar yerine,çünki konunun amacını paylaşımı ne gözle bakılırsa bakılsın baltalıyor ve incelemek isteyenler bu yorumlara takılıp çalışmalardan kendilerine pay çıkarmakta zorlanıyorlar diye düşünüyorum.

İstediğim kesinlikle böyle yorumlar yerine bana aydınlatma hakkında her türlü soruyu sorup bu başlığa katkıda bulunmaya çalışmak.Bunu istemiyorsanız konuya girmezsiniz veya öylesine bakıp geçersiniz buna bir şey diyemem fakat ben konu yanlış görülüp kapatılmadığı sürece kendimce oldukça detaylı bulduğum paylaşımıma severek devam edeceğim.Kısa süre sonra Opel markası için yaptığım çalışmaları ilğili olduğu konubaşlıklarında ayrı bir konu olarak paylaşımım olacak.

şu ana kadar yaklaşık 20 ye yakın forumda aynı paylaşımlarım var.Marka ayırmaksızın projeler bittiğinde hepsindede paylaşımım olacak.Yaptıklarımı profesyonellik tanımı nasıl oluyorsa artık o boyutta olması için elbette çabam oluyor ama kişisel nedenler başka bir yerin ismi altında devam etmemi engelliyor.Evde çalışmak zorundayım.

Yeni nesil Afl sistemlerde kullanılan bi-xenon mercek perdesi 3 ayrı fonksiyon ile donatılmış.Düz çizgi,kısa far çizgisi ve uzun hüzme çizgisi olarak bu çizgiler  sensörler aracılığı ile ve servo kontrollü motorlar ile yola en iyi ışığı verebilmek için sürekli hareket halinde oluyor diyebilirim.O nedenle sistem aydınlatma olarak  oldukça iyi.Bu yarı manuel Afl sistemin tam dijital hali yeni nesil led farlar ve lazer farlar ile geliştirildi mantık aynı mantık sadece parçalar değişik.

Bu mercek yapılarını yakında geceucusu.com adresinde konu altında fotograflar ile anlatacağım.Bunu yapınca buraya linkinide atarım incelem fırsatı bulabilirsiniz.

oktay toker link' Alıntı:
Daha detaylı anlatım konusunda fikriniz var ise paylaşabilir misin?Bu benim açımdan daha iyi olur en azından daha iyi anlaşılır farkedilir ve uygulamak isteyenlere daha iyi bir sunum hazırlayabilirim.

Sadece Astra,vectra, gibi opel markası için bu konuyu açsaydım sanırım istenen bu ve bunu yapsaydım yorumların amacına ulaşmasına yardımcı olurdum.Olumlu olumsuz düşüncelere kesinlikle saygılıyım.֖zellikle olumsuz düşüncelere daha çok mutlu oluyorum.Kendime dikkat etmemi ve doğruyu bulmama yardımcı olduğu için.şu da var tabiki keşke bu tip yorumlar yerine,çünki konunun amacını paylaşımı ne gözle bakılırsa bakılsın baltalıyor ve incelemek isteyenler bu yorumlara takılıp çalışmalardan kendilerine pay çıkarmakta zorlanıyorlar diye düşünüyorum.

İstediğim kesinlikle böyle yorumlar yerine bana aydınlatma hakkında her türlü soruyu sorup bu başlığa katkıda bulunmaya çalışmak.Bunu istemiyorsanız konuya girmezsiniz veya öylesine bakıp geçersiniz buna bir şey diyemem fakat ben konu yanlış görülüp kapatılmadığı sürece kendimce oldukça detaylı bulduğum paylaşımıma severek devam edeceğim.Kısa süre sonra Opel markası için yaptığım çalışmaları ilğili olduğu konubaşlıklarında ayrı bir konu olarak paylaşımım olacak.

şu ana kadar yaklaşık 20 ye yakın forumda aynı paylaşımlarım var.Marka ayırmaksızın projeler bittiğinde hepsindede paylaşımım olacak.Yaptıklarımı profesyonellik tanımı nasıl oluyorsa artık o boyutta olması için elbette çabam oluyor ama kişisel nedenler başka bir yerin ismi altında devam etmemi engelliyor.Evde çalışmak zorundayım.

Yeni nesil Afl sistemlerde kullanılan bi-xenon mercek perdesi 3 ayrı fonksiyon ile donatılmış.Düz çizgi,kısa far çizgisi ve uzun hüzme çizgisi olarak bu çizgiler  sensörler aracılığı ile ve servo kontrollü motorlar ile yola en iyi ışığı verebilmek için sürekli hareket halinde oluyor diyebilirim.O nedenle sistem aydınlatma olarak  oldukça iyi.Bu yarı manuel Afl sistemin tam dijital hali yeni nesil led farlar ve lazer farlar ile geliştirildi mantık aynı mantık sadece parçalar değişik.

Bu mercek yapılarını yakında geceucusu.com adresinde konu altında fotograflar ile anlatacağım.Bunu yapınca buraya linkinide atarım incelem fırsatı bulabilirsiniz.

Abi bır an once yapkı kurtulallım su dandık sarı farlardan soyle agız tadıyla bır şimsek sellektor yapalım sırf bu yuzden satıp cosmo alcam yaa

Çalışmalar çok başarılı duruyor gercekten,tebrık ederım , ben de cok ıstıyorum bıxenon var ama muayene sorununu nasıl halledıyorsunuz? ne kadar orjınale yakın olursa olsun gecmıyor degıl mı muayeneden?

oktay toker link' Alıntı:

Abi formun senin paylasimlarina ihtiyaci var

Geri