Aydınlatma çalışmalarım.

Ynt: Aydınlatma çalışmalarım.

abi calışmaların cok başarılı tebrik eder devamını dilerim insallah

Valla soylenecek pek bır soz yok elınıze kolunuza sağlık baslasın astra ya modıfıyeler

Çok başarılı işler. Resimlere merakla baktım acaba arasından bi astra çıkar mı diye ama çıkmadı :( yada göremedim :)

Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşıyor olmanız  memnun edici.  thnxx

Ynt: Ynt: Ynt: Aydınlatma çalışmalarım.

berathasbex link' Alıntı:
Iyide ne var ki bunda anlamiyorum. Ha reklam ha modifiye ha calisma. Burda emek var sonucta. Kisisel bir basari söz konusu. Isteyen olursa da yaparim diyor oktay abi. Kotu birsey degil ki bu? Isteyip te yapamayan sknti yasayan bir cok uyemiz var. Onlara en azindan kilavuz olur bu paylasimlar. Kimsenin avukatligini ustlenmedim birileri cikipta avukat misin demesinler. Oktay abiyi baska yerlerden de takio ederim cok basarili calismalari var ozellikle de son insignia projesi on numara bence...

eğer reklamını yapıyorsa forumda böyle reklam yapmak hiç hoş değil reklam değilse banane yani focus farı açmış fiestaya mercek takmış falan filan iki tane opel görebildim 1500 resimde bir tane astra j yok,  ha denemek isteyen arkadaşlara yardımcı oluyor diyeceğim ama bilgilendirici hiç bir şey yok onu söktüm bunu taktım başka birşey yok şu konuya bakıp herhangi bir işlem yapılabilirmisin aracına ben gece uçuşuna da bakıyorum bazı bazı bir proje olunca a dan z ye herşey detaylı anlatılıyor bu konu sadece müşteri dikkati çekmek için açılmış başka bir şey değil işçilik falan herşey güzel olabilir ama viral yerine açık açık yaptığı işle ilgili bilgiler verse daha güzel olurdu

Ynt: Ynt: Ynt: Aydınlatma çalışmalarım.

grkng link' Alıntı:
eğer reklamını yapıyorsa forumda böyle reklam yapmak hiç hoş değil reklam değilse banane yani focus farı açmış fiestaya mercek takmış falan filan iki tane opel görebildim 1500 resimde bir tane astra j yok,  ha denemek isteyen arkadaşlara yardımcı oluyor diyeceğim ama bilgilendirici hiç bir şey yok onu söktüm bunu taktım başka birşey yok şu konuya bakıp herhangi bir işlem yapılabilirmisin aracına ben gece uçuşuna da bakıyorum bazı bazı bir proje olunca a dan z ye herşey detaylı anlatılıyor bu konu sadece müşteri dikkati çekmek için açılmış başka bir şey değil işçilik falan herşey güzel olabilir ama viral yerine açık açık yaptığı işle ilgili bilgiler verse daha güzel olurdu
+1

çok profosyenel uygulamalar, 045thumbsup ellerinize sağlık, astra j görmek istiyoruz special_Yeah

Afl sistemler deki bi-xenon mantığı biraz farklı.Normal bi-xenon gibi sabit mantığı yok.Tamamen pic kontrollü bir yapı.Dizayn yapısına görede çalışma şekli rahatça belirlenebiliyor.Aklıma gelen tek cevap akşam kısa farlar yanınca hızlıda olsa açık olan aydınlatma hızlı bir sellektör yapılsada ışık gücü bunu görmenizi engelleyebilir.Yada kontrolü far açıkken sellektör bölümünü biraz daha yavaş açıp kapatması için yapılmış olabilir.Başka açıklamasını bilmiyorum.Bence bu dediğiniz arıza değil tam tersine oldukça iyi bir dizayn olmuş derim.

Bir Ressam resimlerini,yazar romanlarını yayınlayıp neden paylaşıyorsa bende esas olarak tabikide o nedeni güderek paylaşıyorum,paylaşmak zorundayım.Bu kadar detaylı resimler sunmamın sebebi ise sadece paylaşım,fikirler vermek,yardımcı olmak,kararsızlık içindeki fikirlere doğru malzeme,yapı,yakışanını verebilmek,doğru dürüst olmak kaydı ile karar verilmesini sağlamak.Çalışmalarımda dikkatlere sunarım hiç hazır yapılmış Çin malı ürüne parçaya rastladınız mı?Bu cümlelerimi doğrulayan yorumlarım,cevaplarım bir çok forumda mevcuttur.2010 yılından bu yana yaptığım bütün çalışmalar bunlardır.Bana işi yollayan,iş yaptırmak isteyenlere edalar nasip eden ve yaptırmaya karar verdiren ve bu sonuçları elde etmemi sağlayan sadece Rabbimdir.

Sadece Reklam amacı güttüğüm yönetim tarafından karar verilirse kapatabilirler.Benim için hiç sorun yok.Paylaşımlarımdan bir şey anlaşılmıyorsa buna yorumum asla yok.Bu kadar detaydan daha fazlasını paylaşılan aynı tip çalışmalar illaki vardır.Onlar ile çözüme ulaşılabilir.

Paylaşımlarımlada bir çok arkadaşa fikirler verebilmek ve bunların dönüşünü görmek okumak kadar zevkli bir şey yok.Tek amacım İş olsa idi bu kadar detaylı sayılabilecek resimleri anlatımları cevapları neden vereyim dersem yalan olmaz sanırım.İlk resimlerdeki daha detaylı olarak geceucusu.com aydınlatma ileğili forumda ismim altındaki başlıklarda ve diğer başlıklarda rahatça bulabilirsiniz.

Astra veya başka model ilerde proje geldiği takdirde tabiki paylaşırım.

Ynt:

Uygulamalarda Astra J goremedim. Ben mi goremedim yoksa uygulanmamis mi tapatalk kullandigim icin bilemiyorum. Diger araclar icin yapilan isciliklerinde kalitesini canli gormeden bilemem. Bu arada yorumlarda atara atar gidere gider baslamis, biraz daha sakin olalim. Belki yanlis anlasilma olmus olabilir. Ama Astra J forumunda da diger arac uygulamalarinin gosterilip Astra J icin birsey yapilmamis olmasinin anlamsiz olmasinada katiliyorum.

Geri