Ynt: Aydınlatma çalışmalarım.
abi calışmaların cok başarılı tebrik eder devamını dilerim insallah
abi calışmaların cok başarılı tebrik eder devamını dilerim insallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
berathasbex link' Alıntı:Iyide ne var ki bunda anlamiyorum. Ha reklam ha modifiye ha calisma. Burda emek var sonucta. Kisisel bir basari söz konusu. Isteyen olursa da yaparim diyor oktay abi. Kotu birsey degil ki bu? Isteyip te yapamayan sknti yasayan bir cok uyemiz var. Onlara en azindan kilavuz olur bu paylasimlar. Kimsenin avukatligini ustlenmedim birileri cikipta avukat misin demesinler. Oktay abiyi baska yerlerden de takio ederim cok basarili calismalari var ozellikle de son insignia projesi on numara bence...
+1grkng link' Alıntı:eğer reklamını yapıyorsa forumda böyle reklam yapmak hiç hoş değil reklam değilse banane yani focus farı açmış fiestaya mercek takmış falan filan iki tane opel görebildim 1500 resimde bir tane astra j yok, ha denemek isteyen arkadaşlara yardımcı oluyor diyeceğim ama bilgilendirici hiç bir şey yok onu söktüm bunu taktım başka birşey yok şu konuya bakıp herhangi bir işlem yapılabilirmisin aracına ben gece uçuşuna da bakıyorum bazı bazı bir proje olunca a dan z ye herşey detaylı anlatılıyor bu konu sadece müşteri dikkati çekmek için açılmış başka bir şey değil işçilik falan herşey güzel olabilir ama viral yerine açık açık yaptığı işle ilgili bilgiler verse daha güzel olurdu