aygaz euro lpg + plus hakkındaki görüşleriniz

ikiside şehir içi veya şehir disi mi.
yani ayni kosullarda mi karsilastirma yaptınız. Ben 35 lt gaz ile şehir içi 380 km yapiyorum. klima felan açik olunca 350 oluyor.

ayrıca senin rakam çok iyi. 35 tl ile 380 km ... = 0,09tl yakar km de...
bi yanlışlık olmasın. şehir içinde biraz zor gibi..????????????????

daha az yakıyo

ayrıca senin rakam çok iyi. 35 tl ile 380 km ... = 0,09tl yakar km de...
bi yanlışlık olmasın. şehir içinde biraz zor gibi..????????????????

hocam TL degil LT yani litre.
depo 35 litre aliyor ve 380 km yapiyorum. diger türlü tabikide imkansiz gibi birşey. depoda yaklaşık 60 liraya doluyo diyebiliriz.

valla gecen hafta benim arkadaş almış,25 tl lik gazla bodrumdan izmire gelmiş...araç 1.6 astra classic sport...denk gelirsem bende alıp denicem bakalım

Son bir ayda 6000 km yol yaptım yol şartları sahil kesiminde olduğundan çok kötüydü,aygaz mogaz ve lipetgaz kullandım sorun yaşamadım 42 lt ile şehirler arası 500-550 gidiyor,klma aılınca 450 düşüyor.

ben bır farkını gormedım ama belkı zamanla gorulebılır.zaten reklamındada devamlı kullanılınca farklı demek ıstıyor
reklamda zaten vatandaşı bağlıyor. acaba diğer depo mu yoksa bir sonraki depodamı farkıgörecem hesabı devamlı o markaya hücum. sürümden kazanma gibi

arkadaslar ben arabayı aldığımdan beri bu gazı kullanıyorum ve çok memnunum.. arabada çekiş farkı var bunu kabul etmek gerek.. 50 TL ile şehir dışında 360 km yol rahatlıkla yapıyorum.. ben herkese tavsiye ederim.. birde hep aynı istasyondan alırsanız çok rahat edersiniz...

valla voltran fabrikası kesinlikle kullanmayın diyor.
kullanılan katkı regülatör contasına ve enjektör uçlarına hasar veriyormuş (tıkama) şikayetleri bunca zaman araştırmışlar ve aygaz olduğunu anlamışlar. kısa vadede değilde uzun vadede çok sorunlar yaşanıyormuş. ben 2 depo kullandım bıraktım.
bu arada hasarlı parçaları gösterdiler gerçekden katılaşmış yağ birikintisi gibi birşey.

ayrı konu açmak konusunda kararsızım. bu yüzden gerekli bilgi lpg üreticilerinden alınıp açılabilir.

belkide voltrani etkiliyordur bu katkılı lpgler. oyle bir durumda olabilir. yada 3-5 markayi.
BRC den hiç oyle birse duymadım daha. aksine kendileri bile katkı koyuyo zaten.

Geri