seçim yaklaştı. artık gemicikler, deniz fenerleri havada uçuşur. yarında iki çarşaflı bi yerde görüntülenir. ooo suyundanda koy. ertesi günde "ooo bunlar hilafet istiyor" diye çıkar ordu göreve pankartı asarlar. Tamam işte okeye dördünce de gerekmez artık. geçelim bunları efendiler. iştir kişinin aynasu sözüne bakılmaz. alışmış bizim milletimiz borç harç içinde yaşamaya, 4 - 5 zümrenin ülkenin birikimini yemesine. kimse iktidarın her yaptığı doğrudur demiyor zaten. muhakkak yanlışları da vardır. Ancak maalesef birileri herşeyine yanlış diyor. bu vicdana sığmaz. şimdi birileri bana AKP ci diyecek. ya da bunları savunmayana CHP li. neyse ney işte. ben bişeyci değilim kardeşim. ben daha güzel bir ülkede yaşamak istiyorum. tıpkı herkes gibi. ama aklımı kullanıyorum ben. saçma sapan hizipciliğe, körü körüne inanmıyorum. Bu ülkeye hizmet eden herkes saygındır benim için. Adam MEB onaylı kitaplardaki şiiri okudu diye yapmadıklarını bırakmadılar öbür siyasetçi bu ülkenin insanlarını inandığı dinin peygamberine küfretti kimsenin kılı kıpırdamadı. vatandaş ıslıklamışmış. gardaşım o vatandaş gerktiğinde gerektiği tepkiyi veremiyor diye ortaçağdayız hala. bırakın bu hizpçiliği. Ülkeme hizmet eden başımın tacıdır. vesselam.