beyaz`renkli farlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fellatore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu normak ampullerin 4000k-4500k olayları yalan test etmek isteyen 4500k diye yazan normal ampul ile 4300k xenonu karşılaştırsın.Xenon'un farkı çok belli.

kardeş bi-xenon deil senin araçtaki eğer uzunların beyaz yapmak istiosan xenon kit taktırıcaksın yada ucuz olsun dersen sadece beyaz ampul taktırıcaksın. aynı olay sislerin içinde geçerlidir xenon yada normal ampul yayabilirsin ancak sislerde daha güzel görünsün diosan ozamn xenon tavsi ederim 4300 deil 6000 lik ile çok güzel bi görüntü elde edersin
benim aracım da bi-xenon var arkadaşım muhtemelen sen yanlış biliyorsun... bi-xenon olayını test ettim ancak bir husus var selektör hususunda eger xenonlarla da selektör yapmak istiyorsak evvelden kısa farların acılmış ve de xenonun ısınmış olması gerekli... denildiği gibi bir kapak cik-çuk diye oynuyordu...

ben bı beyaz ampul alayım dedım almaz olasydım gece onumu gormek ıcın cebellestıgım zmnlar oluor benım kının markası texon mu ne uyudurukdan glaıba ondan dolayıda olabılır :D

Ben narva nın beyaz ampulunu aldım 55W 4200 Kv dün akşam test ettim baya memnun kaldım..Önerebilirm..

beyler bence uzunları hiç ellemeyin philipsin momo beyaz ampüşü var 6000k olması lazım aynı xenon gibi duruyor zaten sürekli kısalar açık değilmi önemli olan kısalarda xenon olması parklarda önemli değil ikide birde sellektör yapcak değilsin ya oyüzden uzunlara beyaz ampül takınca belli bile olmuyor takmasanda anlaşılmaz kısalarda xenon varsa

philips blue vision 6000k kısalar için ... 10 numara

maltepe pazarında 8000k'nın ısrarla beyaz olduğunu iddaa eden bir satıcı gördüm. kardeşim kelvin ne biliyon mu diyorum yok :) renk spektrumunu inkar mı ediyosun diyorum yok :D seninki 8000k yazar 5000k gibi çalışıyodur diyorum ama nato kafa nato mermer

kıymetli arkadaşlarım bana uzun farlarda kullanacağım beyaz ışık veren en iyi marka ve özellik(4300k,6000k vb) nedir söyler misiniz?

beyaz ampul yada hepsi aynı olsun diyorsan xenonlanacaksın

Geri