Bir Daha OPEL mi.? ASLA....!!!!!!!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cbobec1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bir Daha OPEL mi.? ASLA....!!!!!!!!!!!

yavuzozkan link' Alıntı:
Neden toplu yazı yazmıyoruz? İnternette imza siteleri var! Burada imza toplayıp linkini teker teker opel türkiye ve almanya ya göndersek olmaz mı? Bu servislerin vurdunduymazlığı gerçekten çok can sıkıcı
pff amma uğraşmışlar >>talep reddedildi :D

Arkadaşlar, Tüm dökümanlar hazır...inşallah yarın  ilk adım olarak Sarıyer Kaymakamlığı hakem heyetine başvuruyu yapıyorum...

Bundan sonra hukuk kuralları işleyecek...Eğer ki bu ülkede de adalet varsa beni Opel ve Ankara Türk Sigortaya ezdirmezler...!!!!!!

cbobec link' Alıntı:
Bundan sonra hukuk kuralları işleyecek...Eğer ki bu ülkede de adalet varsa beni Opel ve Ankara Türk Sigortaya ezdirmezler...!!!!!!

Bu ülkede adalet var ama bir ayağı topal. Yani biraz geç gelir ama gelir...

REC link' Alıntı:
Bu ülkede adalet var ama bir ayağı topal. Yani biraz geç gelir ama gelir...
PLAkam  34 UP 6662 Arabama resmen pranga vurup resmini çekeceğim....OPEL'in rezilliği diye sanal ortamda reklamını  yapacağım... Bu adamlar gelip özür dileyip arabamı yapana kadar.....!!!!!!!!!!!!!! Bunlar beni zıvanadan çıkardılar...!!!! gerisine katlanacaklar...

Bu olayı Facebook ve Twitter'a da taşıyacağım....İlgili ilgisiz her yere yazacağım....Sorun öyle değil böyle yaratılırmış...Dedim ya bundan sonrasını OPEL düşünecek....Mağduriyetim ortada...Bu olay çözülene kadar hak aramaya devam...!!!!!!!!!!!!!!!!

keskin sirke hesabı olmasın dikkat edin. bugüne dek GM e kızıp sağda solda yazdıklarından; arabasının camına yapıştırdığı ilanlanlardan dolayı GM  in marka kötülemekten dolayı mahkemeye verip de kazandığını gördüğüm bir çok vaka biliyorum.

bence ne yapacaksanız yapın ama bunun fazla reklamını yapmayın.

Cosmo link' Alıntı:
keskin sirke hesabı olmasın dikkat edin. bugüne dek GM e kızıp sağda solda yazdıklarından; arabasının camına yapıştırdığı ilanlanlardan dolayı GM  in marka kötülemekten dolayı mahkemeye verip de kazandığını gördüğüm bir çok vaka biliyorum.

Arkadaşım ,
Ben üzerime düşeni fazlasıyla yaptım...Sorumluluğunu yerine getirmeyen OPEL Türkiye ve Ankara Türk Sigorta A.ş ittifakı üzerine düşeni yapsaydı bu olay buralara gelmeyecekti...Zaten bu öğlen olayla ilgili yasal işlemler başlayacak. Bu adamlar yüzünden arabamı kullanıcılara ibret olsun diye 3 ay belki 5 ay kullanmayacağım..Hep başımıza ne geldiyse senin gibi düşünmekten geldi....Vermeye çalışmış olduğun korkuya bak....!!!!!!!!!!!Bu firmalar hakkında yapılması gereken yaptırımlar zamanında yapılmış olsaydı biz tüketiciler bu olaylarla şimdi uğraşmayacaktık...

Cosmo link' Alıntı:

Bence yap kardeşim hemde elinden ne geliyorsa fazlasını yap bu namusuzlara.

֜lkemizde bürokrasi o kadar yavaş işliyor ki? Firmalar bunu kullanıyor...İnsanlarda bu koşulları görünce geri çekilmek zorunda kalıyor...
Bu da firmaların ekmeğine yağ çalıyor...Bu ülkede insanın yaşamış olduğu sorunu paylaşması suç olmasa gerekkkk..... Ne yani arabasını almış olduğum OPEL beni   arabasını zincire vurup resmini  çektiğimde  firmamın logosu gözüktü diye mahkemeye mi verecek....Verecekse yolu açık olsun...

Geri