Bir Daha OPEL mi.? ASLA....!!!!!!!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cbobec1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bir Daha OPEL mi.? ASLA....!!!!!!!!!!!

Arkadaşlar, şuna açıklık getiriyorum....Burada bazı arkadaşlar bile yanlış yorum yapıyorlar....Ben marka kötülemiyorum...Markayla ilgili bir savaşım yok...Ben arabasını almış olduğum firmanın haksız olarak bana yaşatmış olduğu olumsuzlukların giderilmesini istiyorum...Ve bu konuda haykırıyorum....Ama sesimi duyanlara.....Birtek  ilgili firma yetkilileri duymuyor...Bir yetkili servis kadar duyarlı olamıyorlar.

Arkadaşlar kaç gündür uykum kaçtı...Sabahın beşinde mail atıyorum...Ben olayın parasında değilim....Yapılan haksızlığın peşindeyim.Yoksa cebimden bu iş için en fazla 700 L çıkacak....60.000 L veren  700 L da verir herhalde....Ama kazın ayağı öyle değil...Ortada bir hukuksuzluk var...Diyorum ya Ne poliçede ,ne Artı garanti Kapsam kitapçığında , ne de Artı Garanti kontrol formunda aleyhime işletebilecekleri açıklama var...Bir de bunun üzerine ilgili yetkili servisin olayın kesinlikle kullanıcı hatası olmadığı ile ilgili beyanı var....Arkadaşlar bu konuda haklı olmam için daha ne olmalı.....!!!!!!!!!!!!!

cbobec link' Alıntı:
Arkadaşlar kaç gündür uykum kaçtı...Sabahın beşinde mail atıyorum...Ben olayın parasında değilim....Yapılan haksızlığın peşindeyim.Yoksa cebimden bu iş için en fazla 700 L çıkacak....60.000 L veren  700 L da verir herhalde....Ama kazın ayağı öyle değil...Ortada bir hukuksuzluk var...Diyorum ya Ne poliçede ,ne Artı garanti Kapsam kitapçığında , ne de Artı Garanti kontrol formunda aleyhime işletebilecekleri açıklama var...Bir de bunun üzerine ilgili yetkili servisin olayın kesinlikle kullanıcı hatası olmadığı ile ilgili beyanı var....Arkadaşlar bu konuda haklı olmam için daha ne olmalı.....!!!!!!!!!!!!!

Sen Boşver kardeşim Kapat kulaklarını işine bak hakkınıda söke söke al. kimse kimsenin babasının oğlu değil onca para verip araç alacaksın Afl farları leke yapacak içine örümcek girip ağlar örecek, cam nikelajlarının berbat hale gelecek ve değişmeyeceksin değişmediğin gibi adam gibi ilgilenmiyeceksin ama bazı opel sahiplerinin takır takır değiştireceksin garanti kapsamında bir ton para vereceksin dandik artı garanti yaptıracaksın sonra sorununla ilgilenmiyecekler sonra neymiş marka kötülemekten bilmem neymiş daha söylenecek ne ağır laflar varda Forumdaki arkadaşlara ayıp olur diye birşey yazamıyorum yoksa ben opel türkiyeyi telefonla anadan üryan kalayladım ağıza alınmayacak laflar ettim ama dediğim gibi karşında haysiyetli insanlar olmadığı için onlara senfoni gibi geldi küfürlerim hakaretlerim.

DERSİMLİ link' Alıntı:
Sen Boşver kardeşim Kapat kulaklarını işine bak hakkınıda söke söke al. kimse kimsenin babasının oğlu değil onca para verip araç alacaksın Afl farları leke yapacak içine örümcek girip ağlar örecek, cam nikelajlarının berbat hale gelecek ve değişmeyeceksin değişmediğin gibi adam gibi ilgilenmiyeceksin ama bazı opel sahiplerinin takır takır değiştireceksin garanti kapsamında bir ton para vereceksin dandik artı garanti yaptıracaksın sonra sorununla ilgilenmiyecekler sonra neymiş marka kötülemekten bilmem neymiş daha söylenecek ne ağır laflar varda Forumdaki arkadaşlara ayıp olur diye birşey yazamıyorum yoksa ben opel türkiyeyi telefonla anadan üryan kalayladım ağıza alınmayacak laflar ettim ama dediğim gibi karşında haysiyetli insanlar olmadığı için onlara senfoni gibi geldi küfürlerim hakaretlerim.
Kardeş sen gerekeni yapıp rahatlamışsın...Dikkat edersen benim tarzım o değil....Tabii içimi de Allah biliyor....Ben burada suç unsuru oluşturacak hiçbir şey yazmam..Karşımdakilerin eline koz vermem....Dedim ya olay bu öğlen yargıya taşınacak....Bundan sonrası bizden çıkıyor.....!!!!!Konuya tesir edecek tüm materyaller ortada ....Şu forumdaki şikayetler bile baz alınsa bu firmaların inanın faaliyeti durdurulur...rezillik ya.....

cbobec link' Alıntı:
Kardeş sen gerekeni yapıp rahatlamışsın...Dikkat edersen benim tarzım o değil....Tabii içimi de Allah biliyor....Ben burada suç unsuru oluşturacak hiçbir şey yazmam..Karşımdakilerin eline koz vermem....Dedim ya olay bu öğlen yargıya taşınacak....Bundan sonrası bizden çıkıyor.....!!!!!Konuya tesir edecek tüm materyaller ortada ....Şu forumdaki şikayetler bile baz alınsa bu firmaların inanın faaliyeti durdurulur...rezillik ya.....

Bende öyle saygısız terbiyesiz bir insan değilim ama bu hale getirdiler malesef ve bu anlattıklarım % 50 si daha.

Ve umarım ileriki süreçte bu sakinliğini korumayı başarabilirsin. :)

DERSİMLİ link' Alıntı:
Bende öyle saygısız terbiyesiz bir insan değilim ama bu hale getirdiler malesef ve bu anlattıklarım % 50 si daha.
Yanlış anlama....Zaten ben de aksini söylemedim...Burada yazı yazarken sakinliğimi korumak zorundayım..Yoksa dedim ya içimden geçenleri Allah biliyor...

Ayrıca Hz.Ali'nin çok güzel bir sözü var..."Söz ağzından çıkana kadar senin esirin,ama ağzından çıktıktan sonra sen onun esiri olursun.."

cbobec link' Alıntı:
Yanlış anlama....Zaten ben de aksini söylemedim...Burada yazı yazarken sakinliğimi korumak zorundayım..Yoksa dedim ya içimden geçenleri Allah biliyor...

Ayrıca Hz.Ali'nin çok güzel bir sözü var..."Söz ağzından çıkana kadar senin esirin,ama ağzından çıktıktan sonra sen onun esiri olursun.."

Ellerinden geleni arkalarına koymasınlar bunlar yaptığı hırsızlıktır resmen, Neyse Allah yardımcın olsun Ne diyeyim.

Arkadaşlar, Sabahın beşinde İlgili yetkili servisin müşteri ilişkileri departmanına atmış olduğum maille  Turbo Hortumu değişiminin Garanti dahilinde yapılmadığına dair belgenin antetli bir formla tarafıma verilmesini rica etmiştim...şu ana kadar cevap gelmeyince Bir telefon açayım dedim...Görüşmüş olduğum Bedriye hanım böyle bir belge veremeyeceklerini söyledi...O zaman dedim atmış olduğum maili reply ederek gerekli açıklamayı yazın dedim...Bakalım öyle gönderecekler....Bekliyorum....

cbobec link' Alıntı:
Arkadaşlar, Sabahın beşinde İlgili yetkili servisin müşteri ilişkileri departmanına atmış olduğum maille  Turbo Hortumu değişiminin Garanti dahilinde yapılmadığına dair belgenin antetli bir formla tarafıma verilmesini rica etmiştim...şu ana kadar cevap gelmeyince Bir telefon açayım dedim...Görüşmüş olduğum Bedriye hanım böyle bir belge veremeyeceklerini söyledi...O zaman dedim atmış olduğum maili reply ederek gerekli açıklamayı yazın dedim...Bakalım öyle gönderecekler....Bekliyorum....

Sana sadece aracı kontrole goturdugude açtırdığı iş emrini verirler baska bir belge vermezler.

Geri