Bir sesde benden !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cozgul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C

cozgul

Bilgi Girilmemiş
Hep söylüyorum bu araçtaki bir sesi anlatmak kadar zor bir şey yok...

dün akşam ve sabah araç ilk çalışmasından sonra hareket edince bir uyarı sesi gibi bir ses geliyor.. fakat bildiğimiz emniyet kemeri uyarı sesi veya diger uyarılardan farklı 2-3 saniye sürüyor.. ekranda veya başka yerde herhangi bir uyarı vermiyor... duuuttt tarzında

diger konularada baktım fakat araçlardan çıkan sesi telafuz etmek o kadar zorki.. sürekli yapmadığı için gidince servise ne anlatabiliyorum nede dinletebiliyorum.. uzun süre çalışmayıp mesela sabah ilk çalıştırıp ısınıp hareket edince geliyor...

bilgisi olan varmı?

Ynt: Bir sesde benden !

Video kaydında çıkabilecek bir sesse kaydedip bize de dinletebilir misiniz?

tam hareket edip 10 sn sonra başlıyor 3-5 sn çıkıyor.. sanırım çıkmaz o kadar yüksek bir ses diil dün akşma oldu radio daki müzikden sandım kısana kadar gitti sabah radio kapalıyken geldi.. daha iyi duyabildim ama bir kayıt cihazına alırken net belli olmaz yüksek ihtimal....

böyle vızztt gibi bir sesmi yoksa baya baya uyarı sesimi. vızttt ise bilgisayarın sesi sanırım o normal.

Uyarı sesi mi, yoksa motordan veya başka bir yerden gelen teknik bir ses mi?

:))) yok uyarı sesi tarzında  araç çalışırken kapıyı açtığınızda kesik gelen uayır sesinden daha kızık  ve kesik kesik diil 5 sn filan sonra susuyor.. 2 sefer yaptı şuana kadar

bahadircakir link' Alıntı:
böyle vızztt gibi bir sesmi yoksa baya baya uyarı sesimi. vızttt ise bilgisayarın sesi sanırım o normal.
Evet bende o sesi merak ediyordum. Vızzzt tarzında geliyor, bigisayarın sesi derken???

Biraz zor bir ihtimal ama aklıma vites geçirirken (P'den D'ye veya R'ye) frene basmadığınızdaki gelen uyarı sesi geldi... questionnn

Araç Manuel olduğu için o sesi bilmiyorum...

Geri