Bölüm Sorumlusu Seçimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bölüm sorumluları kimler olsun

• Kullanılan toplam oy
    168
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtardım seni Anıl abi :)

Oylarımı forumda sık gördüğüm ve aktif olan üyelere kullandım. Neredeyse hiç birini tanımıyorum. Umarım forum için hayırlısı olur...

evet arkadaşlar 14:30 itibarıyla ben adaylıktan çekildim bu iş fazla sorumluluk isteyen bir konu arkadaşlara yardımcı olamıyabilirim ve bu oylamanın adil bir oylama olduğuna inanamadım çünki bir kişi birden fazla kişiye oy kullanamaz bana oy kullanan bir kişi aynı katagorideki başka bir kişiye de oy kullandığı zaman onun anlamı kalmazki arkadaşlar yani ben bilişime adayım eye de bilişime aday ama arkadaşlar hem eye ye hemde bana oy kullanmış bir kimse ya A kişisini yada B kişisini seçmek ister seçimlerde 1 den fazla oy kullanılırsa o sedçim yok sayılması gerekir bu seçim anketi açılırken kanımca yanlışlık oldu birden fazla seçeneğe oy kullanılmamamlıdır yüksek fikirlerinize sunuyoru
:good: :good: ben bu konu açılırken böyle şeyler olacağını bildiğim için taa başından söylemiştim.7-8 anket açmak o kadar zor olmamalıydı kanaatindeyim.Adaylarda sadece 1 bölüm için kendini aday gösterme kuralı olsa çok da güzel olacaktı.Ama ne söyledisem boş.Aynı ÖSS'ye döndü bu olay oda puana göre seçim yapılıyor.Kimbilir kaçıncı seçenek tutuyor.Bneim 14 . seçeneğim tutmuştu zamanında yıh yıh:D :D :D Öss'nin de ne kadar saçma kurallarla olduğunu belirtmek isterim ve alıntı yaptığım şahsa sonuna kadar katılıyorum.Ki bu oylamada bence en fazla oy alan modluk isterse olmaması için hiç bir sebep göremiyorum madem böyle oylama oldu.Yapacak bişey yok.Ama ben elimden geldiğince demokratik davrandım oylarıma bakabilirsiniz aynı kategoride olanların sadece 1 tanesine oy verdim elimden geldiğince ayırt etmeye çalıştım ama herkez öyle değil bence doğru bir anket çalışması olmamaış ;;););)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri