Bölüm Sorumlusu Seçimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bölüm sorumluları kimler olsun

• Kullanılan toplam oy
    168
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence gayet iyi giidyor eminim seçilen herkez üzerine düşen görevi layığıyla yapacakdır...saygılar bende seviyorum burayı....:D

aarkadaslar saka bir yana cidden bu oylama site oylaması dısında sanki genel secimlere döndü herkes oy için neler yapıyor tek tek millete bana oy ver diyor bırakın kım kıme istiyorsa ona versin oyunu zorla güzellik olmazki ben de adayım ama 1 kişiye bana oy ver demedim secilrsem görevi en iyisinden yaparım ama secilmezsemde canınız sağolsun burada hepimiz kardes sayılırız birbirnizi kırmaya degmez bi secim için o yuzden beni secseniz de secmesinizde ben sizleri cok seviyorum lütfen herkes bıraksın tek tek oy istemeyi kim kime istiyorsa ona versin oyunu.

Burayı komple okudum evet arkdaşlar açık olalım burdaki çoğu lafın sonu bana gelior çünkü evet pm atarak oy istedim ;) bunuda zaten söyledim ama bu olayın bu duruma gelmesi gökalpin sayesinde. Amacı nedir bilmiorum ama her dakika heryerde aykal pm ile oy istedi şike var hile var dior oylar bana dior ! ne alaka anlamadım tabiki seçilmek istiyorsam oy lazım ve istediğim insanada bana oy vermesi için pm atarım bu kimseyi ilgilindirmez... bu konu hakkındada kimse yorum yapamaz . gökalpin amacını hala anlemış değil çoğu kez nerdeyse benle kavga edicekti bayramın kırmaktan kastı bu sanırım kadir ;) valla beni bilen biliyor 52 oyum var sizce kaç kişiye pm attımda bukadar oldu ? ben silah zoru ile kimseye oy verdirtmesim saolsunlar rica eetim ve hemside verde toplam 9 en fazla 10 kişidir ki benim oyum 50 küsür oldu gökalpcim hala neyin davasını güdüyorsun bunuda anlamış değilm ortaya çok güzel bir laf attın herkeste birtarafından tutup laf söyledi ortada isim yok ama shoutbox fln incelenirse konunun ne olduğu zaten bilinior bakın tekrar söyledim evet ben pm atarak oy istedim oldumu tamammı ? bunun da neresi garip onu anlamış değilm zaten . ilk gece benim oyum 4 gökalp 12 di sonra ben onu geçmeye başlayınca olmadık şeyleri söyledi hatta ve hatta bana sen birkaçtane üyelik açmışın kendine oy veriorsun bile dedi bunlara sadece gülüorum çünkü çok saçma şeyler ;)

Ayrıca küçük bir not daha

yönetim ile konuşmuştum ve pm atarak yeni üyeler dahil herkesten oy isteyebilirmişm ;) yani yaptığım şeyler kimseyi ilgilendirmezz

Ben buraya yazsam kimin ne olduğunu bazıları bu siteye bi daha giremez daha büyüğüne nasıl hitap edeceğini bilmeyen adaylar var şayet sonuçları bekleyelim eğer o kişiler burda olursa bu siteden alacağımı almışım demektir;);)

Son düzenleme:
yorumsuz yorumsuz gerçekten. şike war derken espri yapıyoruz oy istedi derken espri yapıyoruz.. fakat birileri olaya öyle kaptırmış ki kendini herzman olan diyaloglarımızı şimdi saldırı olarak algılıyor...

yalnız, Gökalp'in aday olduğu bölüm farklı, seninki farklı
onun seni çekememesi gibi bir durum söz konusu olamaz.

ben beni çekemior demedim hakkımda çok falza yerli yersiz yorum yapıor bunun amacını anlayamadım dedim... sende görüyorsunki onun yaptığı şakalrın çoğu burda citti bir şekilde yazılmış ve yorumlanmış

yorumsuz yorumsuz gerçekten. şike war derken espri yapıyoruz oy istedi derken espri yapıyoruz.. fakat birileri olaya öyle kaptırmış ki kendini herzman olan diyaloglarımızı şimdi saldırı olarak algılıyor...

bende sana bunu söyelemiştim ama sitede bunun şaka olarak algılanmadığını sende benim kadar iyi biliorsun ben mi saldırı olarak algılıorm :) untmaki sen bana dedin senin oynun yükselmesi bilmemne beni kışkırttı fln die msn de neyse sana bu günde söyeldim benim hakkımda yorum yapma gökalp yanlış anlaşılıor die ben senin kötü bir amaçla söylemediğini biliorum ama bunu site bilmior ve gördüğün gibi çoğu senin şaka dediğin şeyi cittiye almış ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri