Bölüm Sorumlusu Seçimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bölüm sorumluları kimler olsun

• Kullanılan toplam oy
    168
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar uzatmanın anlamı yok boşverin devam edin tartısmaya hiç gerek yok kım secilirse secilsin görevini en iyi sekilde yapacaktır eminm bundan.

ben her konuda özellikle kişiler hakkında ne yazmışsam herzaman kanıtım verdır buyrun bakın bu küçük bir örnek

renkli olan yazılar benim diğeri zaten gökalp ben ordada gökalpe yazdıklarının yanlış anlaşılacağını söylüorum onun bana kötü bir niyetle demediğini biliorm diorm o hala kışkırttın dior evet yazdım dior ? eee hani espiriydi hani citti yazmamıştın...

msnlq7.jpg

Adaylıktan çekiliyorum diyen webbe adaylığı iptal olmamış yoksa blöf müydü

akp chp kavgasına dönmüş bu secim:) tansiyonu yüksek olan bu secimin hangi bölüm için yapıldıgını ögrenebilirmiyim merak ettim?

ben her konuda özellikle kişiler hakkında ne yazmışsam herzaman kanıtım verdır buyrun bakın bu küçük bir örnek

renkli olan yazılar benim diğeri zaten gökalp ben ordada gökalpe yazdıklarının yanlış anlaşılacağını söylüorum onun bana kötü bir niyetle demediğini biliorm diorm o hala kışkırttın dior evet yazdım dior ? eee hani espiriydi hani citti yazmamıştın...

msnlq7.jpg
aykal sende dediklerini ciddiye alıyosun:kop: :kop: :kop: :kop:
ya bu göklapya:D sen tanıyamamışsın;) kasırgaya ne dio bi bilsen:D :D :D takma kafanaya ben bunda bir gram ciddi söz göremedim:) :D :D :D Fani işler bunlar takmayada deymez;)

aykal canım uzatma ya

uzatmıorum sadece üstüme atılan aykal şike yaptı şöle yaptı beni kışkırttı laflarına cevap veriom göründüğü gibi gizlim saklım yok ;) herşey ortada ve kanıtlı dahada bişey söylemiorm benim oyum 52 değil 12 olsaydı attığım pm ler kimseyi germiyecekti bunada eminim ama nese...

ayrıcaaa pm atmaya devam edicem :) çünkü mod. olmayı istiyorum olabilmek içinde bana herkese lazım olduğu gibi oy lazım bunuda istemek en doğal hakkım ...

enteresan bir hal aldı durum şaşkınlıkla okuyorum yazılanları bize maaş vermeyecekler arkadaşlar nedir bu yaa...

serhan sende açık açık söle kardeşim bilelim durum nedir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri