Boya koruma, çizik giderme ve parlatma uygulamaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu meguiars ın ürünlerini ankara da satan mağaza yok mu ? havale,ebay fln uğraşmadan direk elden alabileceğimiz bir yer

www.hepsiburada.comdan alabilirsin

yada istanbulda bazı bayiler özel müsterilerine indirmli veriyor %30 gibi ,bu kişilere ulasabilrsen daha iyi:)

ankaradada bayiler var www.meguiars.com.tr den bulabilirsin ama ana bayi değil

listeye tekrar baktımda ankardaki yerleri silmişler bildigim buhaar oto yıkama ve ayrancı lisesi önündeki cadde ile hosderenin kesistigi kösede vardı

Son düzenleme:
polisaj olmadan uygulanabiliyor mu bu ürünler?

çizik gidericiye takıldım neleri giderir denemek istiyorum

çizik giderici dediginiz strach x 2.0 mı eger oysa meguiarsın amatör ürünü makinaya gerek olmaz

ama performans olarak profesyonel serinin #86 #85 #83 ünü tutmaz

cizikten kastınız harelenme ise #83 #82 #9 çok iyi sonuc verir

Meguiars NXT Tech Wax 2.0 aldım uyguladım.Uyguladıktan hemen sonra yağmur yağmasına rağmen araba ayna gibi oldu.Başarılı bir ürün ancak yanında gelen sünger çok kaliteli değil zira ufaktan yarıldı.Buna rağmen parasını sonuna kadar hakeden bir ürün.Mikrofiber bezin kaliteside önemli, ben 3m kullandım.Özellikle koyu renk araçlarda göz kamaştırıcı etkisi var...

arakdaşlar ben arabama çizik giderici kil parlatıcı uygulucam bu işi yapan arakdaşlarım bana ucuz yollu maliyetin ve ne almam gerektigini sölerlerse çok sevinicem

çizik giderici dediginiz strach x 2.0 mı eger oysa meguiarsın amatör ürünü makinaya gerek olmaz

ama performans olarak profesyonel serinin #86 #85 #83 ünü tutmaz

cizikten kastınız harelenme ise #83 #82 #9 çok iyi sonuc verir
harelenmenin ne olduğunu tam çıkaramadım :D

ince çizikler beyaz katman görünmeyen çizikleri kastettim.

aslında maksadım şu,
arabada epeyce bi irili ufaklı çizikler birikti, yaza doğru hepsini onarıp arabaya klasik oto muamelesi yapmayı planlıyorum
bazı yerler mecbur boyaya girecek, boyasız kurtarabileceğim yerleri çizik giderici ile toparlayabilirsem iyi olacak
boya sonrası da o ilk sayfada anlatılan parlatma uygulamalarını denemek isterim

Uygulama sonrası aracım...Biraz tozlu ama yinede kendini çok belli ediyor.
picture.php

before105.jpg

hakan abi harelenme bu binlerce cember seklinde çizik genelde güneste çok net görünür bunların çıkması çok kolay

ama düz bir çizgi şeklindeki derin çizikler ya çook ugrasınca çıkıyor yada hiç çıkmıyor

onların yöntemide çizigi boya ile doldurp üzerine pasta atmak.

kili ebay de bulabilirsiniz

hepsiburada.com dada satılıyor artık

ayrıca obeyticaret.com da

birde türkiyedede satan birini daha bulmustum elinde 2 kg vardı hala duruyormudur bilmiyorum.

kil almayı düşünen varsa satıcının mail adrsini verebilirm yada üstteki secenekleri deneyebilirler

Geri