Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Boya koruma, çizik giderme ve parlatma uygulamaları
siyah zor eski aracım siyahdı kuş ederdi üstüne iz kalır bir yere giderdim gelirdim nerden çıkmışsa ince bir çizik çıkardı az keyfe keder parça boyatmadım birde çok titizim aşırı kapalı garaj en güzeli keşke benimde öyle imkanım olsa şimdiki neyseki şampanya rengi gibi bir şey pinacola mı ne diye geçiyor isi pisliği falan hiç göstermiyor..
arkadaşlar benim araç 98 model siyah füme renk, araçta aşırı derecede çizikler mevcut. ama çizikler aşırı değil kaportaya inmemiş çizikler. kaportacı dan pasta cila yaptım hiç işe yaramadı. bugün de kendim biraz rötuş yapmaya çalıştım yine olmadı. kendi uygulamamla bu çizikleri giderebilirmiyim. giderebilirsem hangi ürünleri nasıl kullanmalıyım. yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar benim araç 98 model siyah füme renk, araçta aşırı derecede çizikler mevcut. ama çizikler aşırı değil kaportaya inmemiş çizikler. kaportacı dan pasta cila yaptım hiç işe yaramadı. bugün de kendim biraz rötuş yapmaya çalıştım yine olmadı. kendi uygulamamla bu çizikleri giderebilirmiyim. giderebilirsem hangi ürünleri nasıl kullanmalıyım. yardımcı olursanız sevinirim.
yarın çekip koyarım. arabamın boyasının güzel olduğunu düşünüyorum ama işte acayip çizik. çizikler çok yoğun ama yüzeysel düşünsenize üstüne opel yazmışlar çizerek. gördükçe kafayı yiyorum. aracım 88000 orjinal çok hoşuma gidiyor astra g ile değiştim ama çizikleri gördükçe sinirim bozuluyor.