Bu araç pert olurmu arkadaşlar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan unident
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok geçmiş olsun. opelden hava yastıklarına cevap:
yapılan inceleme sonucu sensör açısı dışı darbe alındığı için hava yastıkları aktif hale gelmemiştir:))) bence bu olur. ama peşini bırakma bu işin. bu araçta hava yastığı açılması gerek.

bu arada pert olursa nasıl bir işlem uygulanacak araca alacağım ücret vs. nasıl olur araç daha 8 aylık. yada ücret alırsam ortalama ne kadar alırım. Anadolu Sigorta

kasko bedelini öderler...
netten arattırırsan kasko bedelleri diye ordan miktarı görebilirsin.

kasko bedelini öderler...
netten arattırırsan kasko bedelleri diye ordan miktarı görebilirsin.

aracın 2. el degerinden biraz aşagıda bir odeme yapıyorlarmıs o sekılde soyluyorlar ne kadar dogru bilemem ama

arkadaşım büyük geçmiş olsun büyük kaza atlatmışın bence aracın pert yeni aracınla hayırlı yokculuklar dilerim

aracın 2. el degerinden biraz aşagıda bir odeme yapıyorlarmıs o sekılde soyluyorlar ne kadar dogru bilemem ama
Ödeme durumu bir yerden sonra sigorta şirketine bağlı. Genel uygulama aracın poliçede belirlenen kasko değerinden yapılır, ama bazı şirketler piyasa değerinden ödeme yapmaya kalkışıyorlar. Şirket çıkarları göz önünde tutulduğu için, aracın piyasa değeri düşükse (şu anda olduğu gibi) piyasa değerini, piyasa değeri fazlaysa bu sefer de poliçede belirlenen kasko değerini baz alıyorlar.

Gecmis olsun arkadasm

Merhaba,

2 gün önce bir kaza yaptım 160 KM hız ile arka sağ tarafdan dokunan bir araç sayesinde önce spin atarak bariyerlere çarptım sonra yan dönerek 200 metre yan şekilde sürüklendim sizce bu araç pert olurmu ? ayrıca bu kazaya rağmen hiç bir hava yastıgım açılmadı emniyet kemerim olmasa ön camdan fırlardım kesin.

grnt.jpg

goruntu271.jpg

goruntu272.jpg

grnt027t.jpg

sigorta isleriyle ugrasiynrum eger cozum bulmadıysan hala resimlerı gonderebilirsen sana yardımcı olmak isterm tekrar gecmis olsun vuslat.ay@hotmail.com

garanti pert olur

geçmiş olsun o hızla araç bu hale geldiyse sağlammış derim bence de kesin pert

Geri