bu arka ek nerde bulunur ?

Alperen alınma ama senin arka ek oturmamış yerine abicim. Belki de foto dandır ama sanki atmponla arada boşluklar, potluklar kalmış gibi, özellikle sol kısımda. Eğer cidden öyle ise bence düzelttir yaptırdığın yere, işçilik hatası gibi duruyor çünkü

EFEPOL sağolsun işcilik sıfır
yapıştı bir kere sökebilsem hemen yenisi yaptırcam ama
geçen denedim çat çut geri taktım

Abicim sen ne uğraşıyorsun ki, git yaptırdığın yere onlar halletsin her türlü, hakkını ara bence. Madem Efepol sitemize geldi ürünlerini satıyor, baştan savma olmasın di mi. Burak ın spoyler konusunda başına gelenleri de okudum. 1-2 kötü uygulama olduğu diye "kötüdür" etiketi yapıştırmak istemem ama en azından hatalar düzeltilmeli bence

can daha önce tam tampona oturmadığı için tonarja silikon yapıştırdılar ben şimdi sökmeye götürürsem tamponda beraber gelir bence ; ama ilk başta işciliklerinin sıfır olduğunu anladım;kimseye tavsiye etmiyorum;arka ekin boyaları kabardı yazdım efepole ama tık yok; o yüzden bu şekilde kalması en iyisi bence;zarar olmadan sökülse onada garanti vermezlerki sorumluluk almazlar;birde bu eki takınca eski ekten kalma silikon yerleri kalcak bir şey olmazsa bu ek alt kısmı daha hoş durdu şimdi gözümde,ilk baktığımda kötü geldi ama şimdi süper

Bana atmadınız heralde o pm i :D

biraz param olursa ek düşünüyorum bende UTB şekil :)

banada lazım ön arka yan marspiyel

Safa ön tarafa ne düşünüyorsun? Yaptırırsam arkaya bende bundan yaptırcam ama ön bulamıyorum kafama uygun. Efepol irmscher yapacak ama o da orjinalini daha getirememiş. Kalıp çaıkartamıyor.

Uğur bence hiç başka yere bulaşma. Sınavların bitsin, Ankara'da kralını buluruz mrk etme. Hiç değilse gözümüzün önünde yapılır, adamların daha önce yaptıkları araçları görürüz işçiliklerini tartarız vs

can en iyisi diyorsun arka ek polisette var arkadaşlar veya bostancıda crazy cars'da mevcut ben oraya götürcem yapabilirlerse yaptırcam tampona zarar vermeden

Uğur bence hiç başka yere bulaşma. Sınavların bitsin, Ankara'da kralını buluruz mrk etme. Hiç değilse gözümüzün önünde yapılır, adamların daha önce yaptıkları araçları görürüz işçiliklerini tartarız vs

Valla haklısın Can abi ama şu an ki ön ek çeşitleri çok sınırlı. Onun için farklı şeyler arıyorum. Ama dediğin gibi sınavlarım bitsin hayırlısıyla araştırırız beraber.

Geri