bu arka ek nerde bulunur ?

OPC line en yakışanı aklımda başka bir tarz da var. Gezerken gösteririm sana. Hbr bekliyorum senden :)

Ankaradan bende katılabilirim size:)

evet alperen'in arka ek benimde gözüme çok kötü gelmişti fotoda baya bi alta monte etmişler sanki emanet duruyor çok.benim bu ektir fiberdir işlemlerinden aldığım tek bi ders var arkadşlar kendi güzünüzün önünde kendi zevkinize göre yaptırın yoksa geri dönüşü çok zor bi işlem olduğu için sonuçları hüsran olabiliyor.

aynen burak söktürebilirsem bugün yaptırcam bakalım olmazsa kalcak

Alperen sendeki de şans ha :) Yayalar sorunlu çıktı, ekler desen öyle :)

kurban kes bitane nazardır...

dünde antenimi çalmışlar hakkaten bi kan akıtayım bence en iyisi bu.
az önce crazy cars firmasından geliyorum bostancıda irmsher ön ek tabiki yan sanayisi tamponla bir yapıyorlar yani ek kompe tampona yapışıyor boyası hariç 250 tl; artı birde tampon komple boyanacak 150 tl bu toplam 400 tl istedi çok geldi bana

eki yapıştıracaklarsa neden komple boyuyorlar gerek yok komple birleştirirsen boyat.

abi sadece yapıştırma çok kötü duruyor
eki tampona yapıştırıyorlar ondan sonra yapışken malzeme ile çevresini yapıştırıyorlar silikonla tamponda işlem yapılıyor ve boyasız olarak ekler takılıyor ondan sonra boyanınca tamponla ön ek bir oluyor o yüzden biraz tuzlu böyle işte

benim verdiğim yerle görüşsen memnun kalırsan diğer arkadaşlarada tavsiye edersin.

Geri