29 May 2009 #41 P Pehlivanoğlu Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Mar 2008 Mesajlar 2,133 Tepkime puanı 0 Puanları 0 viper&viper' Alıntı: OPC line en yakışanı aklımda başka bir tarz da var. Gezerken gösteririm sana. Hbr bekliyorum senden Genişletmek için tıkla ... Tamamdır abicim. sensei' Alıntı: Ankaradan bende katılabilirim size Genişletmek için tıkla ... Tabiki bekleriz.
viper&viper' Alıntı: OPC line en yakışanı aklımda başka bir tarz da var. Gezerken gösteririm sana. Hbr bekliyorum senden Genişletmek için tıkla ... Tamamdır abicim. sensei' Alıntı: Ankaradan bende katılabilirim size Genişletmek için tıkla ... Tabiki bekleriz.
29 May 2009 #42 B Bülent5834 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Mar 2008 Mesajlar 1,061 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 astra_metin' Alıntı: benim verdiğim yerle görüşsen memnun kalırsan diğer arkadaşlarada tavsiye edersin. Genişletmek için tıkla ... öyle yapalım abim en iyisi o olcak galiba
astra_metin' Alıntı: benim verdiğim yerle görüşsen memnun kalırsan diğer arkadaşlarada tavsiye edersin. Genişletmek için tıkla ... öyle yapalım abim en iyisi o olcak galiba
30 May 2009 Konuyu Başlatan #43 devil_berk22 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Ara 2007 Mesajlar 1,002 Tepkime puanı 0 Puanları 0 astra_metin' Alıntı: pm attım..... Genişletmek için tıkla ... gördüm pm ini çok sağolasın abi