Bu Benzin nereye gidiyor Nerde duracak...

Yalan mı İbrahim abi ben kendimi bildim bileli benzin pahalı kendimi bildim bileli herkes şikayetçi ama bu şikayet forumlardan ve kendi aramızdaki muhabbetlerden öteye geçemediğinden

Biz konuşuyoruz benzin zamlanıyor benzin zamlanıyor biz konuşuyoruz ....

%99.9999999999999999999999999999999 haklısın kardeşim :D

lpg ye aman zam gelmesın. mazota gelmesın. benzıne gelsın. zaten benzınlı motorlar 100 km de 8 uzerı yakıt tuketımı yaparak gayet bonkör davranırken, devlette zoraki comertlik bonkorluk dersi veriyor. ders bedava. hızmette sınır yok.

fırtına öncesi sessizlik bu daha büyük şeyler olacak :D :D

ohhhh gelsın gelsın.çift pasaport basvurumu da yaptım zaten :)

benzinli araba aldığımıza pişman ettirdiler.Allah sonumuzu hayır etsin :) Bİzm halkımız ayaklanıp ses çıkarmadıkça böyle gelir böyle gider...

Benim anlamadigim su...
hadi devlet petrola dolar bazinda zam yapiyor..kabul ettik diyelim... biz bu petrolü avrupadan ucuza aliyoruz...bu bir gercek... boru üzerinden... dogrumu???
dogru.. simdi siki durun... avrupada devletin aldigi vergiler ile burdaki devletin aldigi verdi orani ayni biliyormusunuz??? o zaman bizim ac rafinericiler ve sirketler cebi dolduruyor cünkü almanya ile ayni vergi oraninda olan benzin orda su an super 1,34 diesel 1,05...demek aradaki bu kadar fazlalik bizim ac zenginlerin cebine gidiyor hani bangir nagir bagiriyorarlar ya kurtarmiyor diye...

Benim anlamadigim su...
hadi devlet petrola dolar bazinda zam yapiyor..kabul ettik diyelim... biz bu petrolü avrupadan ucuza aliyoruz...bu bir gercek... boru üzerinden... dogrumu???
dogru.. simdi siki durun... avrupada devletin aldigi vergiler ile burdaki devletin aldigi verdi orani ayni biliyormusunuz??? o zaman bizim ac rafinericiler ve sirketler cebi dolduruyor cünkü almanya ile ayni vergi oraninda olan benzin orda su an super 1,34 diesel 1,05...demek aradaki bu kadar fazlalik bizim ac zenginlerin cebine gidiyor hani bangir nagir bagiriyorarlar ya kurtarmiyor diye...

Emin misiniz vergi oranlarının aynı olduğuna ??

Benim anlamadigim su...
Adamların arkasındakiler başka, bizim arkamızdakiler başka. Aradaki fark sadece bu. Unutma bir Türk cihana bedeldir. İsmini yesinler Adalet ve K.P. senin adaletin eğer buysa...........

10 lira yapmazlarsa serodurlar..
ahanda bu kadar açık ve net.

Emin misiniz vergi oranlarının aynı olduğuna ??
aynen yüzde 70 vergi.... kdv kirmizi olani...yesil olani cevre kirliligi vs. vergisi...125 fiyati cent olarak...

Der Steueranteil am Benzinpreis ist also im Laufe der Jahre kontinuierlich gewachsen. Die Mineralölsteuer auf Benzin erhöhte sich allein seit Beginn der 90er Jahre um gut 36 Cent und beträgt heute einschließlich der Ökosteuer 65,5 Cent pro Liter. Die Mehrwertsteuer von 19 % wird nicht nur auf den Warenpreis erhoben, sondern auch auf die Mineralölsteuer, so dass der Steueranteil rund 70 Prozent des Benzinpreises ausmacht: Bei einem Benzinpreis von 125 Cent pro Liter fließen 85,5 Cent in die Taschen des Fiskus.

Geri