Bu Benzin nereye gidiyor Nerde duracak...

Bir efes 4.5 lira,Bir paket marlboro 7 lira,benzinin litresi 3.7 lira...T.C. vatandaşı olmak paha biçilmez....

Süper....

dünyanın en zengin insanları aslında bizleriz...bu kadar vergilere rağmen hala yaşamayı sürdürebiliyoruz....bizden zengini yok açıkcası.......

tombul şişe efes 4.5 lira değil dimi şaka yapıyorsun gecen gun 2.45 den aldım depozitolu

savas kardes bunun akp probagandasi olarak demiyorum...bakin türkiye ile ayni vergi orani..ama bizim petrol sirketleri de kaymagin alasini götürüyor anlatmak istedigim bu...yani almanya ile fiyatlarin ayni hatta altinda olmali cünkü burda isciligin maliyeti ile ordakinin arasinda cooook fark var orda adam 4000 euro maasa rafineride...bizim acgözler 5 isci calitiriyor unutma bu paraya....utanmadan kurtarmiyor diyebiliyorlar....

O zaman bu devlet devletse eğer bu adamların elinden bu kaymağı alacak, "DUR BAKALIM OPET DUR BAKALIM PO DUR BAKALIM XXX OİL... SEN BENİM VATANDAŞIMA BU EZİYETİ ÇEKTİREMEZSİN... KENDİNE GEL YOKSA YETKİLİ KURUMLARIM BUNA EL KOYAR (EPDK) HABERİN OLSUN" diyecektir. Böyle olmaz ayıptır. TV ye çıkıp bize uymayanları uydururuz gibisine tehditkar bir konuşma yapmamalı bir bakan. Seçilmiş bir bakan. Seçen bunlar bir gün tekrar seçilmeden önceki yerlerine gönderecektir elbet. Ben inanıyorum Ülkemin insanlarına. Mazotu alan küfrediyor, benzini alan küfrediyor.... Kamera koyun benzinliklere gidin bakın...

müstehak bu halka.savunanlar hala ekonomi iyi,kalkınma var diyorlar ya..sinir oluyorum..öyle saf adama satacaksın benzini 10 liradan,alsın!! olan kafası çalışan muhakeme güücü olan azınlığa oluyor!!

müstehak bu halka.savunanlar hala ekonomi iyi,kalkınma var diyorlar ya..sinir oluyorum..öyle saf adama satacaksın benzini 10 liradan,alsın!! olan kafası çalışan muhakeme güücü olan azınlığa oluyor!!

Ben ekonomiyi ve AKP'yi savunmuyorum. O nedenle benzin bana daha ucuza satılmalı :). Kriz AKP yandaşlarına teğet geçmiş olabilir ama AKP yi savunmayanlara nasıl geçti bilemem.

%70 vergi aliyor bu adam 1 litreden ya yok boyle bi soygunculuk Adalateti batsin bu .......... aşırı decede uzun yıllardır sinirliyim bu party ye goz gore gore yaptıgından aşa kalmiyor millette bakiyor ben savunmadim hic bi zaman bu kuruluşu ben nie cekiyorum cilesini onu anlamiyorum başbakalıga mail atip duruyom ama okuyan varmı bilmem hakaret boyutunda yaziyorum adamlara ama adam mı ????????

Bu zam falan değil bu düpedüz bir vurgun bir soygun insanları aptal yerine koyma hatta dahada fazlası neymiş efendim adamın birine suikast planı yapılıyomuş bize hergün suikast yapıyosunuz resmen dilim dilim doğrandık ama ben artık daha fazla para kazandırmıcam yeter diyorum ve arabamı satıyorum ve arkasındanda kusura bakma sevgili arabam devletim beni sattı bende seni satıyorum diyeceğim

Kşmsenin selam vermediği adamları başımıza dikerlerse olacağı bu!

Geri