bu parayı hakediyor mu?

HAKANCEVİK

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Gerçi otomatik düşünüyorduk ama bu düz vites...İşiMiz gereği caravan tip araç arıyoruz..Bu ilandaki araç dikkatimi çekti...Sizce nasıl ,yoksa focusla meganelere mi bakayım...

http://www.sahibinden.com/car_centerWQQaXQQ11538404WQQpXQQdisplayitem

geçen hafta göztepede gördün bunı baya dikkatimi çekmişti

üzerindekı aksesuarlar emın ol 4 bın ytl den asagı dııl.

ancak ön tampon arka tampon bide maspıellerin sankı rengi tutturulamamıs gövdeyle.

caravan tipi dediğiniz station diye geçiyo bu arada :D
toros station mesela..
bu aracın arkası falan çok tipsiz geldi bana.. bence bu araba yerine doblo falan alın.. makyajlı kasaların görüntüsü güzel ayrıca az yakıyo.. bizde vardı bi ara kullanışı falanda zevkliydi..ama yüksek hızda hafif leylek gibi hissediosun.. 140 la sol şeritte giderken arkadan gelene yol vermiştim mesela hafif sallanmıştı araç.. ama corsada öle bi sorun yok yolu iyi tutuo.. herneyse hafif jip gibi falan dobloyu tavsiye ederim frenleride çok iyidir hız yapmıycaksanız alın derim.. mercedes vaneo vardı bizde onun kullanması acaip zevkliydi ama araba desen deil van desen station desen deil bi garip araba işe gelmez bence.. ayrıca arka koltuğunda uzun yok inanılmaz sıkıntılı geçer kol dayama yeri bile yok orta malı gibi gidiosun arka koltukta.. bizdeki 1.7 cdti ambienteydi.. kangoyuda tavsiye etmem..
sonuç olarak ya doblo alın şöle bal köpüğü yada kırmızı falan yada zafira falanda olabilir

Son düzenleme:
hmm yorumlarınız için teşekkürler.Bu tip araçlara aslında caravan tip denir..Yani ülkemizde konulan bir işim...Yurt dışında hep caravan derler.Doblo combo connet gibi ticari araçları düşünmüyoruz.Rusatta köprüden geçerken problem oluyor.Astranın klasiğin tipini çok seviyorum ben.Seçenek çok ama ne bileyim bu araç çok çekici geldi bana...

bence hiç gerek yok!

Geri