Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hakan bu araç ın önceki hali de burda bildiğim bir araç ama nasıl kullanıldı ne yapıldı onu bilmiyorum yanlış hatırlamıyosam eski sahibinin ismi Kader di.
Hakan bu araç ın önceki hali de burda bildiğim bir araç ama nasıl kullanıldı ne yapıldı onu bilmiyorum yanlış hatırlamıyosam eski sahibinin ismi Kader di.
hmmm şimdi anlaşıldı..Koltuklardan anladığım kadarı ile ufak tefek oynama yapılmış olduğunu tahmin ediyordum.Ama bu kadarını tahmin etmiyordum.kalsın....
hmmm şimdi anlaşıldı..Koltuklardan anladığım kadarı ile ufak tefek oynama yapılmış olduğunu tahmin ediyordum.Ama bu kadarını tahmin etmiyordum.kalsın....
niye soğudun ki bence o fiyata eğer iyi ve düzgün kullanılıp modifiye edilmişse ki iyi modifiye edilmişe benziyo bence o fiyata uygun hem ne de olsa galeri güvencesi var bence değer...
bizim peder otomatik olsun istiyor.Lokantamız var bizim ufak ölçülü,mahalle arasında.bu araç çok hoşuma gitti inan..Ama babam geçmişini öğrenirse pek iyi olmaz...Esnaf adama o koltuklar bile çok
bizim peder otomatik olsun istiyor.Lokantamız var bizim ufak ölçülü,mahalle arasında.bu araç çok hoşuma gitti inan..Ama babam geçmişini öğrenirse pek iyi olmaz...Esnaf adama o koltuklar bile çok
ben beğenmedim ne yalan söyleyeyim.jantlar beyaz renk ve damalı ayna kapakları uyumsuz olmuş falan.yay,çamurlukları şişirtme ile belki.daha güzel seçenekler bulunabilir bence bu paraya...
bu borbetler her araca bu kadarmı yakışır ya.her arabaya gidiyor bu jant.yada bende psikolojik bir etki yaratmaya başladı.yani bu araca bile yakıştıysa.