Buda benim Corsa D

TuorAncalime

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Selam arkadaşlar

araç 1.3 Njoy SP ve MTA
Njoy donanımına ek olarak karter muhafaza park sensörü ve cruise control var
Görünüm açısından da şimdilik sadece irmscher ön panjur

grnt001ca7.jpg

grnt007yp5.jpg

grnt008td5.jpg

grnt009sv2.jpg

buda bizim koca oğlan:)
grnt010iq3.jpg

Son düzenleme:
2005 opel corsa C 1.3 cdtı enjoy sport

Güle güle kullan bide kazasız belasız bin...

cok guzel, gule gule kullan, kazasız belasız... :good: panjur her Corsa-D'ye gerek bence, ah birde o fiyatı olmasa... :sorry:

güle güle kullan bu arada 35 bkb plakanırn biri ben de izmir tiredenim abinin biri durmadan bka bkb bkc onların snou 31 ile bitenlerini son model araçlarda görüyorum komşu merak ettimde

Öncelikle herkese çok teşekkürler

cok guzel, gule gule kullan, kazasız belasız... :good: panjur her Corsa-D'ye gerek bence, ah birde o fiyatı olmasa... :sorry:

yaw aslında baya pahalı ama irmscher olduğundan değer diye düşünüyorum ben bide orjinalden pek çıkmak istemiyorum bu aracımda çünkü önceki araçlarımda hep başım agrıdı. en basitinden bi xenon yüzünden kaç kere sanayiye gittim garantisinden yaptırmak için. kaybettiğim zamanamı yanayım o kadar git gelden verdiğim mazot parasınamı yanıyım bide bi gün yanmıyo die yediğim cezayamı yanayım anlayamadım

Son düzenleme:
güle güle kullan bu arada 35 bkb plakanırn biri ben de izmir tiredenim abinin biri durmadan bka bkb bkc onların snou 31 ile bitenlerini son model araçlarda görüyorum komşu merak ettimde
sonu 31le bitiosa büyük ihtimal hataylıdır :) ama bizim öyle denk geldi jeepteki plakayı seçmedik :) ama corsadaki seçme :)

maşallah.kazasız belasız

Geri