Buda benim Corsa D

nasıl düşürdün?

Yaylar oturdu sanırım tam manasıyla artık belki biraz daha düşebilir hatta:D

Yaylar normalde 1-2 hafta kullanıldıktan sonra tam manasıyla oturmaya başlar benim yayları biliyosun zaten. Belki biraz daha oturabilir belkide tam manasıyla oturdu artık bilemiyorum hatta bakarsan imzadaki ilk fotoya ön lastik hafif içerde arka lastiktede mesafe yok :D

Çok güzel görünüyor..

KAzasız belasız..

3.5 mm dimi üstündeki oynama var mı yaylarda? çok inmiş gibi geldi :)

Evet 35mm aynı yayın sıfırını alıp sende taksan aynı şekilde düşer çünkü bizim araçlarda ön aksa binen agırlık 1000kg olarak geçiyo bu yaylar ise 850kg için yani 1.2 ve 1.4 benzinli modellerin yayı. İşin komik tarafı sıfır olarak vogtland hariç hiç bir yerde 1.3lere göre yay yok hepsi benzinlilere göre. Tabi bu durum Türkiyede böyle. Bizim araçların motor aksamının ağırlığından dolayı OPC'den bile ağır olduğunu düşünürsek bu düşüş sence normal değilmi;) Eğer bende alırım ama oraya buraya sürtmek istemiyorum diyosan hala, yayla beraber +17 jant tavsiyemdir;) Ama ben şu ana kadar liftten indirme sırasında sürttüm sadece. Bunun dışında da problem yaşamadım. Hatta bu kadarı beklediğim bi düşüş değildi bilmeme rağmen normalden daha fazla düşüceğini. Yinede şu ana kadar sorunsuz geçti yollar kasisler benim için

Bu arada tekrar teşekkürler herkese...

Son düzenleme:
güzel araba güle güle kullan...

Geri